Interessante stage voor een HBO ICTer met affiniteit voor GUI's in Oss

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Developer GUI dashboard
  • Wanneer
    Oktober 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Dit bedrijf heeft zich als doel gesteld om een dual-fuel motormanagement systeem op de markt te brengen waarbij de focus ligt op: Laag brandstofverbruik, lage uitstoot (NOx, SOx, CO2 en CH4) en retrofit systeem met “eenvoudige” installatie. 
De kracht van dit motormanagement systeem zijn de druksensoren welke worden geplaatst in de verbrandingskamers van de motor. Met behulp van de data verkregen van deze sensoren samen met resultaten van verscheidene FPGA algoritmes die op deze data worden losgelaten, kan de motor optimaal worden aangestuurd. 

Om te testen hebben we een engine calibration tool, waarmee we ca 600 parameters op de motor kunnen beinvloeden. De tool is echter niet gebruiksvriendelijk. We willen hiervoor een nieuw dashboard/GUI.

Werkzaamheden

Ontwerpen en ontwikkelen van een gebruiksvriendelijk dashboard op basis van een GUI. Dit in nauw contact met onze engineers.

Gewenste profiel

Kennis van HTML Webbased/applicaties, Java, Pyton. Aantoonbaar ervaring/affiniteit met het bouwen van soortgelijke dashboards. Affiniteit met verbrandingstechniek is een pre.

Wat bieden wij

Je komt in een klein, hoog opgeleid team waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng. Flexibele werktijden en royale vergoeding passend bij je inbreng.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Oss, Nederland