Interessante WO Food Technology stage bij dit bedrijf in Huizen!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
R&D stagiair (Koevrije kaas)
  • Wanneer
    Ingetrokken 20 - 24 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 450 per maand
    Deze stagevergoeding is op basis van 40 uur.
Taakomschrijving

Wil jij meewerken aan de ontwikkeling van een smaakvol, koevrij alternatief?
Sluit je aan bij ons team en help mee aan de toekomst van kaas!

Werkzaamheden

Hoe ziet jouw stage voor koevrije kaas eruit?

  • Je begint met een grondige kennismaking met ons proces voor koevrije kaas;
  • Daarna ga je actief op zoek naar mogelijke verbeterpunten en test je aanpassingen, zoals variaties in samenstelling en           productieprocessen;
  • Zodra je het optimale product en proces hebt gevonden, test je deze verder op grotere schaal;
  • Vervolgens documenteer je alle resultaten nauwkeurig, inclusief de benodigde vervolgstappen en de mogelijke risico’s bij     industrialisatie.

Gewenste profiel

We zoeken

  • Opleidingsrichting: WO Food Technology, met interesse in product- en procesontwikkeling;
  • Beschikbaarheid: 5-6 maanden, 32-40 uur per week afhankelijk van de eisen van je opleiding;
  • Startdatum: bij voorkeur per februari / maart 2025. Afwijkende startdatum in overleg.

Wie ben jij?

  • Creatief en vol nieuwe ideeën;
  • Je werkt hygiënisch en nauwkeurig;
  • Je beschikt hebt een hands-on mentaliteit;
  • In je denken en werken ben je gestructureerd;
  • Je bent proactief, enthousiast en communicatief sterk;
  • Je neemt graag initiatief, deelt je mening en staat ook open voor nieuwe inzichten.

Wat bieden wij

Wij bieden:

  • Een uitdagende stage opdracht bij een toonaangevend innovatief bedrijf met mogelijkheid voor eigen inbreng;
  • Persoonlijke begeleiding en volop ruimte om te leren;
  • Een marktconforme stagevergoeding.

Een leerzame en afwisselende stage binnen een ambitieus, gezellig en klein team. Eigen inbreng wordt aangemoedigd en je krijgt de ruimte om waardevolle marketing skills te ontwikkelen. Als stagiair ben je een belangrijk onderdeel van het team en sta je midden in de organisatie.

Standplaats: Huizen, mogelijkheid om in overleg hybride te werken volgens het Westland werkbeleid.

Westland Kaas B.V., gevestigd in Huizen, is in 1936 opgericht door de familie Westland. De familie is 100% eigenaar van het bedrijf. Westland Kaas laat haar kazen produceren bij verschillende Nederlandse zuivelcoöperaties en is eigenaar van de merken Maaslander, Old Amsterdam, Trenta en Kees Kaas die (inter)nationaal een sterke positie hebben opgebouwd. Sinds kort slaat Westland met het merk WildWestLand tevens haar vleugels uit in het vegan-segment. We onderscheiden ons als een authentiek, innovatief familiebedrijf opererend vanuit een gezonde Hollandse handelsgeest. Om te blijven verrassen met nieuwe smaakervaringen en innovatieve oplossingen, zetten we sterk in op duurzaamheid. We bieden heerlijke, eerlijke producten waar consumenten steeds naar terugkeren. Een plantaardig alternatief voor kaas mag daar natuurlijk niet bij ontbreken.

Reageren?

Ben of ken jij de stagiair die wij zoeken voor deze uitdaging? Mail je cv en motivatie naar recruitment@westland-kaas.nl

Momenteel zijn we op zoek naar stagiairs die uiterlijk in februari/ maart 2025 kunnen starten.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Westland Kaas B.V.

Westland Kaas B.V.

Al ruim 85 jaar is Westland Kaas een vertrouwde naam op de wereldwijde kaasmarkt. Onze Hollandse handelsgeest heeft de merken Old Amsterdam, Maaslander en Trenta ver gebracht. Met expertise van kaas en de kaasmarkt spelen we precies in op de vraag van mensen naar een gezond product, verrassend en vernieuwend. Wij richten ons volledig op Marketing, Sales en Research & Development. Zorgvuldig geselecteerde partners verzorgen de productie en verpakking van de kazen.