Stage in het buitenland

Een stage in het buitenland lopen geeft je meteen een goede reden om eens buiten onze eigen landsgrenzen te gaan kijken. Behalve dat je veel leert op je eigen stageplek, is het natuurlijk ook een groot avontuur waarin je je laat meeslepen. Een buitenlandse stage is avontuurlijk, spannend, leerzaam en goed voor je persoonlijke sociale ontwikkeling. Je leert hoe het is om je te redden in een vreemde omgeving en doet belangrijke internationale contacten op.

Stageplaza helpt jou aan een stage in het buitenland

In samenwerking met partners over de hele wereld bemiddelen wij ook in internationale stages. Met deze persoonlijke bemiddelingsdienst regelen wij minimaal het volgende:

*Of er stagevergoeding en/of accommodatie wordt aangeboden verschilt per land. Voor de voorwaarden neem contact met ons op.

Om je aan te melden voor deze dienst vragen wij om een aanbetaling van € 250,-, waarmee jij jouw toewijding aan onze bemiddelingsdienst toont. Mochten wij geen stage voor je kunnen vinden, vind je de aangeboden stageplaatsen niet interessant, of krijg je geen goedkeuring van school? Geen probleem, we storten jouw aanbetaling gewoon terug. De aanbetaling is het éérste deel van de bemiddelingsprijzen. Indien zowel jij, jouw school als het stagebedrijf akkoord zijn wordt pas het restbedrag door jou voldaan. Op dit moment bieden wij bemiddeling aan in de volgende landen:

Land van bestemming Pakketprijs
Nederlandse Antillen € 550,-
Zuid-Afrika € 550,-
Malta € 475,-
Verenigd Koninkrijk € 550,-
Canada € 1.125,-
India € 850,-
Thailand € 3.000,-
China € 700,-
Mexico € 700,-
Dominicaanse Republiek € 700,-

Graag zijn we je van dienst om jou te laten bouwen aan je toekomst. Laat je internationale droom uitkomen door persoonlijke bemiddeling van Stageplaza.

Wil je je aanmelden voor onze persoonlijke bemiddelingsdienst, schrijf je dan in op Stageplaza en bel gratis 088 555 4000 of e-mail naar abroad@stageplaza.nl.