Nu solliciteren

Een uitdagende MBO/HBO stage bij Randstad in Den Haag

Functie Planner & Recruitment Consultant Randstad in Den Haag
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rijswijk (ZH)
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij werkervaring opdoen bij de nummer 1 in HR-dienstverlening? Én ben jij op zoek naar een stage met veel verantwoordelijkheid? Dit is je kans!

Voor de periode vanaf januari/februari 2022 zijn wij op zoek naar stagiaires die niet bang zijn om mee te draaien in een jong team en waar jouw kritisch denkvermogen goed van pas komt.

In het kort

Bij dit bedrijf ga je aan de slag op het gebied van planning en recruitment. Je start de dag met een kop koffie en het openen van je laptop. Vanaf dan ben je de hele dag druk bezig met vinden van de beste medewerker voor de klant. Eigenlijk bestaat jouw werkdag uit het leggen van een puzzel. Elk puzzelstukje moet precies op de juiste plek belanden om alle klanten te kunnen voorzien en alle medewerkers een leuke werkdag te bezorgen.

Je gaat aan de slag bij dit bedrijf, wat inhoudt dat je zorgmedewerkers zult plannen voor organisaties in de regio west. Daarnaast zal je ook verantwoordelijk zijn voor de administratieve verwerking en contact hebben met de klant. Ook krijg je een actieve rol in het recruiten van nieuwe medewerkers. Jij weet immers als geen ander naar welk type zorgmedewerkers klanten op zoek zijn.

Binnen deze stage kun je echt de theorie in de praktijk gaan brengen. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd, geef vooral aan waar jij meer over wilt leren of weten. Binnen het team kun je veel leren bij onze jobcoach, recruiters of de intercedent over klantcontact, beloning, ziekteverzuim, ontwikkelingsmogelijkheden en nog veel meer.

Wat kun je na je stage

Na je stage ben je helemaal ondergedompeld in het vak van planning en HR. Jij weet precies hoe je snel moet kunnen schakelen tussen klant en medewerkers. Ook weet jij precies hoe je klanten te woord moet staan. Hiernaast heb jij ervaring op kunnen doen in het analyseren van de markt, waarmee je een goed beeld geeft aan recruitment welk soort medewerkers zij moeten werven en waar gaten in de planning vallen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie nodig hebben, bel of mail dan even naar:

Randstad Zorg

Over Randstad zelf:
Al meer dan 55 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022