Nu solliciteren

HR meewerkstage bij dit bedrijf in Zoetermeer!

Functie HR
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Zoetermeer
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 550
Salaris opmerking MBO:    € 300,- per maand HBO:     € 450,- per maand WO:       € 550,- per maand
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe studenten om onze projecten en opdrachten tot een mooi einde te brengen! Wij vinden het belangrijk om jou de optimale plek en begeleiding te bieden en persoonlijke ontwikkeling staat naast de inhoudelijke opdracht dan ook voorop!

Momenteel hebben wij een meewerkstage op de HR-afdeling open staan. Denk hierbij aan het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van werving & selectie, HR administratie, verzuim en ons Academy programma. Voornamelijk het laatste onderwerp is een project dat wij dit jaar graag verder willen digitaliseren en optimaliseren.

De openstaande stageplaatsen kun je terugvinden op https://www.dit bedrijf.nl/vacatures. Wij raden je aan om via onze vacaturepagina te solliciteren. Staat er geen geschikte stageplaats voor jou bij? Stuur dan een open sollicitatie naar vacatures@dit bedrijf.nl zodat wij intern kunnen kijken of wij wellicht toch een stageplaats kunnen creëren. Neem ook eens een kijkje op ons intagram account: https://www.instagram.com/dit bedrijf/

Stages van 10 weken zijn helaas te kort om deze stageplekken te vervullen.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Kom jij ons team versterken?

Ga naar onze website https://www.dit bedrijf.nl/vacatures voor ons actuele overzicht. Je kunt via de openstaande vacature volgens ons formulier je CV en motivatiebrief versturen, waarin je vertelt wie je bent en waarom jij dé kandidaat bent die wij zoeken.

Als je solliciteert op onze vacature horen we graag voor welke plek jij in aanmerking wilt komen. We kijken uit naar je reactie!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren