Nu solliciteren

Uitdagende SCM stageplek bij dit bedrijf in Zoetermeer!

Functie SCM meewerkstage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Zoetermeer
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 550
Salaris opmerking MBO:    € 300,- per maand HBO:     € 450,- per maand WO:       € 550,- per maand
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe studenten om onze projecten en opdrachten tot een mooi einde te brengen! Wij vinden het belangrijk om jou de optimale plek en begeleiding te bieden en persoonlijke ontwikkeling staat naast de inhoudelijke opdracht dan ook voorop!

Momenteel hebben wij een meewerkstage op de afdeling Supply Chain Management open staan.

De openstaande stageplaatsen kun je terugvinden op https://www.dit bedrijf.nl/vacatures. Wij raden je aan om via onze vacaturepagina te solliciteren. Staat er geen geschikte stageplaats voor jou bij? Stuur dan een open sollicitatie naar vacatures@dit bedrijf.nl zodat wij intern kunnen kijken of wij wellicht toch een stageplaats kunnen creëren. Neem ook eens een kijkje op ons instagram account: https://www.instagram.com/dit bedrijf/

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Kom jij ons team versterken?

Ga naar onze website https://www.dit bedrijf.nl/vacatures voor ons actuele overzicht. Je kunt via de openstaande vacature volgens ons formulier je CV en motivatiebrief versturen, waarin je vertelt wie je bent en waarom jij dé kandidaat bent die wij zoeken.

Als je solliciteert op onze vacature horen we graag voor welke plek jij in aanmerking wilt komen. We kijken uit naar je reactie!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren