Nu solliciteren

Ogilvy Social.Lab in Amsterdam zoekt HBO (Communicatie/CE) meewerkstagiair

Functie Stagiair op de Account afdeling
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € -
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ogilvy Social.Lab is één van de grootste reclamebureaus ter wereld. Maar we zijn géén “kantoor”. Ogilvy Social.Lab Amsterdam is gevestigd in de WPP Campus aan de Amsteldijk, waar geen aparte kamertjes zijn. Je zit hier letterlijk en figuurlijk tussen ongeveer 60 collega’s “op de werkvloer”. Iedereen is aanspreekbaar. Iedereen is zichtbaar. Iedereen kan bij iedereen aanschuiven. Ook in het restaurant. Of in de lounge-ruimte. En iedereen doet dat ook.

Ogilvy is een internationaal bureau. Je “co-workers” kunnen daarom overal vandaan komen. Uit de VS bijvoorbeeld of uit Zuid-Afrika. Maar ook uit bijvoorbeeld Almere... Er wordt dus wel verwacht dat je als stagiaire – naast Nederlands – tenminste goed Engels kunt spreken en schrijven (de voertaal bij Ogilvy is Engels). Dat bevordert een goede onderlinge relatie, en dat vinden we belangrijk. Ogilvy werkt voor grote, internationale klanten. Tijdens je praktijkstage doe je zodoende veel ervaringen en leermomenten op waar je je verdere loopbaan veel aan hebt. Variërend van een “high-five” moment als je een succes behaalt, tot wachten op de klant in New York die geen rekening houdt met het tijdsverschil bij het sturen van z’n akkoord per e-mail. En alles wat daartussen zit aan “normaal” werk.

We hebben stageplekken op verschillende afdelingen waar internationale klanten als Ford, IBM en Philips werken, maar ook inspirerende lokale als Center Parcs je speelveld zijn. Vanaf februari is er ruimte bij Account, Je ziet: voldoende keus om je horizon te verbreden.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Interesse?

Mail to: email

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren