Nu solliciteren

HR Werkervaring opdoen binnen in een dynamische organisatie

Functie Stagiaire HR afdeling Detailresult (HR hoofdkantoor Dirk & Dekamarkt)
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Sassenheim
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Je krijgt bij ons altijd een stagevergoeding.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij weten hoe het er aan toe gaat op een centrale HR afdeling in een bedrijf met 22.000 medewerkers?

Ben je administratief sterk en zeer zorgvuldig en nauwkeurig? Dan kunnen wij de HR administratie rondom in, door en uitstroom van onze medewerkers met een gerust hart aan jou overlaten!

Als stagiaire op de HR afdeling kan je deelnemen aan: - team HR Support - team Verzuim of - team Personeels- & salarisadministratie

De afdeling bestaat uit 25 collega’s verdeeld in teams met elk een eigen verantwoordelijkheid en specialisme. Met zijn allen zijn wij verantwoordelijk voor de ondersteuning van alle HR processen van ruim 22.000 medewerkers voor het hoofdkantoor, logistieke centra, slagerij, bakkerijen en winkels van onze bedrijven. En hierbij hebben wij jouw hulp hard nodig!

In de teams kan je je uitleven in een brede rol, want samen ondersteunen jullie het gehele traject op administratief gebied, van begin tot eind. Durf jij deze verantwoordelijkheid aan?

In een gemiddelde werkweek houd jij je bezig met het: - Administratieve verwerking van alle denkbare HR processen - maken van diverse rapportages - contact onderhouden met medewerkers - afstemmen en schakelen met de HR Adviseurs - actief meedenken over verbetering van processen en administratie inclusief het maken en onderhouden van bijbehorende werkinstructies

Wat heb je nodig voor de functie Stagiaire HR Detailresult? - Administratief ben je zeer sterk. Word en Excel hebben geen geheimen meer voor jou! - Je bent nauwkeurig, gaat zeer secuur met persoonsinformatie om en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel: jou ontgaat niets! - Jij weet je werk goed te organiseren en te plannen. En je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. - Een flinke dosis pragmatisme en ondernemerschap. Mis je informatie, dan ga jij zelfstandig op onderzoek uit. - Omdat je veel contacten hebt met medewerkers en instanties, heb je een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat krijg je terug naast natuurlijk een stagevergoeding? Als stagiaire maak je deel uit van het HR Shared Service Center team in Sassenheim. Werken op deze afdeling betekent samenwerken in een sterk team en gegarandeerd persoonlijke groei in de breedte, in de diepte of allebei. Iedere dag zoeken we naar verbeteringen die we niet morgen, maar vandaag nog kunnen implementeren. En dat levert steeds weer leuke, complexe en leerzame activiteiten op!

Gewenste profiel

Wil jij werkervaring opdoen binnen een grote retailorganisatie waar je met HR specialisten mag samenwerken en leren, dan is dit de werkomgeving voor jou!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren