Nu solliciteren

CMD, Social media, Marketing, & sales Stage bij dit bedrijf (HBO/WO)

Functie CMD, Social media, Marketing, & sales Stage bij dit bedrijf (HBO/WO)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 9 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over Ons

dit bedrijf is het platform voor (last-minute) bootverhuur in Amsterdam. Dit bedrijf stelt consumenten en bedrijven in staat om vrijwel instant een aanvraag te doen voor zowel een specifieke boot als een selectie boten. dit bedrijf is in 2018 van start gegaan en heeft inmiddels al tochten bemiddeld voor partijen als Shell, Spotify, Google & Uber. Dit bedrijf wil de komende tijd haar banden met bedrijven, horeca en hotels in Amsterdam verder aanhalen en is hiervoor op zoek naar versterking. Jouw stage zal plaatsvinden in de aanloop naar en het hoogseizoen, samen gaan we van 2021 een topjaar maken. En ja, we gaan zeker borrelen op het water. Wij zijn een klein team, dus geen corporate hiërarchie maar met z’n allen aan de slag en meer dan genoeg mogelijkheden om je razendsnel te ontwikkelen.

Ons kantoor in hartje Amsterdam is de uitvalsbasis. (Nieuwezijdsvoorburgwal 334)

Verder vragen we je mee te denken over creatieve B2B & B2C marketing stunts en acties om ons op de kaart te zetten en zijn alle handen aan dek nodig in het hoogseizoen.

Zie hier onze 1 April grap in 2019: https://www.youtube.com/watch?v=68iBN8AN89I

Wat bieden wij

Werkzaamheden

CMD werkzaamheden: - UI/UX Design opgaves voor de huidige CaptainNow app. - Usability testing - SEO verbeteren (Link building) - Website verbeteringen voor betere conversies - Landingspagina's maken - Webdesign ontwerpen voor andere steden - Google, Instragram & Facebook ads , maken en testen. - Bookingsdata van afgelopen jaren onderzoeken en conclusies uit deze data halen - Offline marketing camapgne starten; flyers, borden, posters. - Prototyping , wireframes - Chat en telefoon contact met klanten.

Gewenste profiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.