Nu solliciteren

HBO (afstudeer/meewerk) stage in online automotive

Functie E-commerce/IT/Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 250 - 250
Salaris opmerking Lunch wordt altijd vergoed.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Vind je auto's leuk en online interessant? Wel eens van Marktplaats.nl gehoord en mobile.de? En weet je het verschil tussen AMG en M-pakket?

Dan ben je bij EuroStocks aan het juiste adres! Werk samen met ons op kantoor in Oud West/Vondelpark Amsterdam met een enthousiast jong team van acht medewerkers met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar.

EuroStocks serviced 600 autobedrijven die voertuigen, onderdelen en banden Europees adverteren en doorplaatsen op Ebay Classifieds, zoals Marktplaats.nl, mobile.de en 2dehands.be.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wat kan jij voor ons betekenen?

Voor EuroStocks.eu help je mee om autobedrijven te helpen bij het online verkopen van voertuigen, onderdelen en bandensets. Soms ga je zelfs naar het autobedrijf toe om zaken uit te leggen!

Iedereen die HBO of WO doet en een werkervaring stage, dan wel een afstudeerstage wil doen is welkom. Wij selecteren op inhoudelijke kwaliteit van de student en enthousiasme in de Automotive branche. Je zal in deze periode met vele verschillende professionals spreken, zowel verkopers, directeuren als magazijnmedewerkers van autobedrijven in binnen en buitenland.

Zeer leerzaam en goed voor je netwerk!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren