Nu solliciteren

(Online) Marketing Stagiair gezocht in Den Haag!

Functie stagiair communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Den Haag
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking Reiskosten worden ook vergoed
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Met uitzicht op het Malieveld zit Aedes op een toplocatie, bovenop het centraal station, in Den Haag. Naast het fantastische uitzicht zijn we ook een geweldig bedrijf. Er werken ongeveer 80 (enthousiaste) mensen bij Aedes. Wie we zijn en wat we als vereniging voor woningcorporaties doen lees je op www.aedes.nl

Wat verwachten wij van jou?

Met inzichten uit data adviseer jij je communicatiecollega’s wat wel en geen effect heeft op social media en hoe we onze aanpak het beste kunnen aanpassen. Je vertaalt inzichten uit data naar een duidelijk verhaal waarmee we kunnen rapporteren aan het MT over wat wij hebben bereikt met onze communicatieactiviteiten. Tijdens je stage zit jij achter de knoppen. Je denkt mee over sociale mediacampagnes en krijgt alle ruimte om met ideeën te komen. Ben je daarnaast geïnteresseerd in leren en ontwikkelen? Dan ben je een geweldige toevoeging aan ons team.

Profiel

Jij bent 4e-jaars HBO-student Communicatie en weet alles over social media en monitoring daarvan. Naast dit project werk je mee aan algemene taken van de afdeling, zoals het ondersteunen van collega’s en het schrijven van teksten. Wij zijn op zoek naar iemand die zelfstandig kan werken, ergens voor staat, bevlogen en leergierig is, van aanpakken weet en niet bang is zijn/haar mond open te doen tijdens een stand-up.

Wat kun jij van ons verwachten

Op de communicatieafdeling werken zo’n 15 mensen: woordvoerders, adviseurs, contentmanagers en tekstschrijvers.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren