Nu solliciteren

IT-Afstudeeropdracht voor hbo Informatica -> Micro Frontends Starter Kit

Functie Informatica medewerker
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Veenendaal
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding
Salaris opmerking € 1000 vergoeding, € 500 + leaseauto of € 600 + woonruimte
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Je staat op het punt om af te studeren. Je zoekt een interessante opdracht die het beste in je naar boven haalt. En die hebben wij: ->Micro Frontends Starter Kit<- Technologie inzetten om klanten vooruit te helpen. Dat is wat wij doen. Zo ook op het gebied van frontend, gebaseerd op webtechnologie. Daar zijn de Micro Frontends in opkomst, waarbij voor verschillende pagina-elementen specifieke technologie kan worden gekozen. Onderzoek hoe we dit effectief en op meerdere projecten in kunnen zetten.

Je gaat je verdiepen in Micro Frontends architectuur en onderzoekt wat een Micro Frontends architectuur precies is en welke technieken kunnen samenwerken in zo’n architectuur. Daarnaast kijk je wat onze projectteams moeten kunnen om hiermee aan de slag te gaan. En hoe los je problemen als routing, caching of authenticatie centraal op?

Benodigde interesse(s): Java, .NET, Mobile Development, Webscale-IT

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

De opdracht

Ontwikkel vervolgens, met behulp van jouw bevindingen, een Starter Kit. Hiermee moeten onze teams op weg kunnen worden geholpen zodat ze Micro Frontends architectuur in kunnen zetten binnen de projecten.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren