Nu solliciteren

Marketing en communicatie stagiair bij internationale start-up dit bedrijf

Functie Marketing & Communicatie stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amersfoort
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Of het nou een blog tikken, een social media strategie uitrollen of de lokale pers benaderen is: jij draait je hand er niet voor om. En wanneer je de vraag krijgt om mee te denken over wat nieuw marketingmateriaal, heb jij direct nieuwe ideeën. Herken jij je hierin? Dan ben jij de nieuwe stagiair van dit bedrijf! Ga samen met ons de uitdaging aan om heel werkend Nederland op de fiets te zetten.

Over dit bedrijf

Wij zijn dit bedrijf, een internationale start-up ontstaan vanuit liefde voor mensen en fietsen. Voor ons is fietsen niet enkel een manier van vervoer maar een ‘way of life’. Fietsen is goed voor je gezondheid, voor je portemonnee en voor de wereld. Anderen stimuleren om de fiets te pakken? Daar staan wij voor. Met als resultaat dat wij in Nederland marktleider zijn. dit bedrijf is onderdeel van mobiliteitsprovider Pon.

Wat ga je doen?

Jij gaat aan de slag binnen het team van dit bedrijf Nederland, maar internationaal zijn er 60+ medewerkers verspreid over Duitsland, België en Nederland. Op dit moment zijn we hard bezig met ons merk aanscherpen en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Jij gaat gedurende je stage aan de slag met alles wat communicatie omhelst en dan met name het opzetten, uitrollen en onderhouden van een Content & PR strategie. Een overzicht van jouw taken: Meedenken over de contentstrategie van dit bedrijf; Op basis van data een Social Media strategie helpen ontwikkelen; Het uitrollen van een lokale en nationale PR strategie; Ontwikkelen van content uiteenlopend van een persbericht, blog tot aan een video; Ondersteuning bieden bij alle marketingactiviteiten van partnerschappen tot per activaties en evenementen; Indien nodig de Operations afdeling ondersteunen - goed voor die constante stroom aan inspiratie én binding met de doelgroep.

Wat vragen wij van jou?

Binnen het bedrijf staat snel schakelen centraal; wat je vandaag bedenkt, kan morgen al live. Die manier van werken past bij je want jij weet jouw taken goed te plannen en mist geen deadline. Gaat het toch even niet helemaal soepeltjes? Dan trek je tijdig aan de bel. Daarnaast durf je de verantwoordelijkheid voor jouw taken te nemen en, in overleg, tot uitvoering te brengen. Deze combinatie maakt dat je vanaf dag één onderdeel uitmaakt van het team. Je bent bezig met een HBO / WO-opleiding in de richting van communicatie / marketing / journalistiek / creative design; Jij bent tenminste 32 uur beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden, startdatum tussen 1 februari en 1 mei; Die spelfout én die kromme zin in deze vacaturetekst? Die had jij al lang door. Doorzettingsvermogen en flexibiliteit. Jij gaat met ons deze reis maken en ons helpen het bedrijf vorm te geven op het gebied van marketing & communicatie. Gedurende deze reis zullen veel uitdagingen op ons pad komen. Ben jij in staat om deze managen?; Flauwe woordgrapjes? Kom maar door! Met jouw samenwerken is geweldig want de gezelligheid spat van het scherm!

Wat bieden wij jou?

Naast deze super mooie uitdaging met veel vrijheid bieden wij natuurlijk nog heel veel meer: Een enorm uitdagende en leerzame omgeving waarin jij echt verantwoordelijkheid draagt voor jouw taken. Naast jouw primaire focus denk je mee met de marketingstrategie van het bedrijf; Een jong en gemotiveerd team waarin veel ruimte is voor gezelligheid & persoonlijke ontwikkeling; Een mooie stagevergoeding van €400 per maand; Ambitie? Geen probleem! Je stapt in op een perfect moment en groeit mee met de organisatie; De mogelijkheid om mee te doen aan de activiteiten van Pon Fit: hét gezondheidsprogramma van Pon en de Pon-bedrijven.

Ben je nieuwsgierig geworden, maar heb je toch nog een vraag? Neem dan gerust contact op met Cherylle van Kuijk (Content marketing manager), te bereiken op +31 6 82 79 38 10 of via cherylle@lease-a-bike.nl.

Gelijk solliciteren voor deze unieke kans kan natuurlijk ook! Klik daarvoor op de knop ‘Solliciteer via Jobsatpon’ hieronder en stuur ons je CV en motivatiebrief. Je hebt tot en met 1 maart de tijd om te solliciteren.

Sollicitatieproces

Jouw sollicitatieproces bestaat uit één gesprek. Hierin maak je kennis met Esther (Digital Marketing Manager) en Cherylle (Content Marketing Manager).

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren