Nu solliciteren

Mediaplanner stagiair(e) gezocht bij Soleo Media

Functie Mediaplanner
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Apeldoorn
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Lijkt het jou leuk om verschillende mediaprojecten te coördineren? Kan je als geen ander iedereen aan de planning houden? Ben jij onze spin in het web die ervoor zorgt dat iedereen zich aan de deadlines houdt? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij ons houd je zicht op de (media)planning en zorg je ervoor dat iedereen zo efficiënt mogelijk te werk kan gaan. Daarnaast beheer je onze social media kanalen en zorg je ervoor dat wij op social gebied nog groter worden. Je overlegt en brainstormt periodiek met je collega’s over nieuwe concepten voor op onze socials. Daarnaast kan je zelf ook social media content maken.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Herken jij jezelf in dit profiel, zie jij jezelf de werkzaamheden uitvoeren en ben je gedreven en enthousiast om jouw kennis met ons te delen? Solliciteer dan vandaag nog op de functie mediaplanner. Solliciteren kan door jouw CV en motivatie te mailen naar email en wie weet zien we jou binnenkort voor een gesprek!

Ben jij benieuwd hoe het bij ons op de werkvloer eraan toe gaat? Bekijk dan snel onze video: https://www.youtube.com/watch?v=iO2p3LCd080

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren