Nu solliciteren

Marketing Communicatie Medewerker stagiair(e) gezocht bij Soleo Media

Functie Marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Apeldoorn
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Altijd al B2B willen werken? Analyseer je graag de gegevens om een beter product neer te zetten? En zie jij elke dag als een kans om die cijfers te optimaliseren? Dan is dit de plek voor jouw. Je analyseert dagelijks de binnengekomen leads en houd deze bij. Je onderhoudt het contact met partners en bedenkt samen met het team de nieuwe campagne van morgen. Al deze werkzaamheden voer je uit voor bestaande en nieuwe klanten van Soleo Media en voor eigen concepten. Door de diversiteit aan klanten is elke taak weer anders. Ook zijn we altijd nieuwsgierig naar nieuwe inzichten, dus we staan open voor jouw ideeën!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Herken jij jezelf in dit profiel, zie jij jezelf de werkzaamheden uitvoeren en ben je gedreven en enthousiast om jouw kennis met ons te delen? Solliciteer dan vandaag nog op de functie Marketing Communicatie Medewerker. Solliciteren kan door jouw CV en motivatie te mailen naar email en wie weet zien we jou binnenkort voor een gesprek!

Ben jij benieuwd hoe het bij ons op de werkvloer eraan toe gaat? Bekijk dan snel onze video: https://www.youtube.com/watch?v=iO2p3LCd080

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren