Nu solliciteren

Informatietechnologie (IT) afstudeer stagiaire

Functie IT-stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een stage waar je jezelf kan ontwikkelen op verschillende gebieden van informatietechnologie, data-analyse en wil je kennis maken met een jonge en dynamische branche? Dan zit je hier goed! Wij zijn op zoek naar twee afstudeerstagiaires die de IT-afdeling bij ons wil komen versterken. Met jouw passie, leergierigheid en data-inzicht breng je de kliniek naar een nog hoger niveau!

De functie Als IT-stagiair(e) bij de dit bedrijf bekleedt je een uitdagende functie waar je ruimte krijgt voor eigen input. Bij ons krijg je de kans om, naast je vaste verantwoordelijkheden, taken op te pakken die echt bij jou passen!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Het aanbod

Je gaat werken voor een ambitieuze kliniek met leuke en bevlogen collega’s. Naast dat wij ons best doen je zoveel mogelijk te leren, hopen wij ook van jou te leren! Je krijgt daarom ruimte voor eigen input en ideeën, maar ook goede begeleiding om jouw afstudeertraject succesvol af te sluiten! Koffie of thee halen mag altijd, maar dat is niet waarvoor we jou zoeken. We zijn op zoek naar een echt IT-talent die een steentje wil bijdragen aan het succes van de dit bedrijf! Uiteraard word je ook beloond voor je harde werk met een stagevergoeding van €300,- per maand!

De organisatie

De dit bedrijf is één van de beste cosmetische klinieken in Nederland. Opgericht in 2011 hebben we op dit moment een team van zo’n 20 collega’s en twee vestigingen, in Rotterdam en Nijmegen. De deskundigheid, persoonlijke aanpak en eigen visie op schoonheid maakt de dit bedrijf uniek. Kwaliteit staat hier voorop.

De NVCG gecertificeerde cosmetische artsen KNMG en huidtherapeuten zijn gespecialiseerd om het mooiste in iedereen naar voren te brengen. Bij de dit bedrijf kijken we naar het gezicht als geheel en de emotie van de persoon tegenover ons. We focussen op de mimiek en dynamiek in iemands gezicht, de ‘’full face approach’’ noemen we dat ook wel.

Voor meer informatie over ons: www.vanrosmalenkliniek.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren