Nu solliciteren

Stagiair(e) bij Easy Payments!

Functie Stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amstelveen
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wie zijn wij

In 2004 startte Easy Payments als tussenpersoon in de afwikkeling van creditcardtransacties. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een allroundspeler in het betalingsverkeer. De dienstverlening bestaat onder meer uit het leveren van pinapparaten, de verwerking van webshoptransacties, de BTW-teruggave voor toeristen en het afrekenen van debit- en creditcardtransacties op pinapparaten. De gemiddelde leeftijd bij Easy Paymentsligt onder de 30 jaar en er heerst een informele bedrijfscultuur. Trek dus gerust je spijkerbroek en sneakers aan!

Hoe kan jij ons versterken?

Betalingsverkeer, creditcardverwerking, pinautomaten, Easy Payments levert steeds meer verschillende diensten en producten. Deze diensten bieden wij voornamelijk aan bij ondernemers in de retail en horeca. Uiteraard blijven we niet stil staan en zijn wij continu bezig met het onderzoeken van kansen in deze markten en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen.

Tijdens jouw stage word je onderdeel van ons projectteam dat zich focust op productinnovaties. Binnen ons team ga jij je met de volgende zaken bezighouden:

Wat bieden wij?

Wat zoeken wij?

Enthousiast, spontaan, commercieel, winnaarsmentaliteit. Die algemene termen ken je wel en zijn zonder twijfel op jou van toepassing. Wat we echter vooral zoeken is iemand die leergierig is, dúrft, initiatief neemt en open communiceert. Werken voor Easy Payments betekent aanpakken, doorpakken en kansen pakken. Past dat bij jou? Dan pas je bij ons!

Interesse of vragen? Stuur een mail naar email of whatsapp naar 06 - 2132 2415

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren