Nu solliciteren

Stage lopen bij een mediaproductie bedrijf in hartje Eindhoven?

Functie Content creator
Opleidingsniveau MBO, HBO, WO
Locatie Eindhoven
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bezit jij over hoge communicatie skills, een creatief brein, en een hoge affiniteit met social media? Dan ben jij de juiste fit om stage te komen lopen bij dit bedrijf. Wij zijn een contentbureau gespecialiseerd in meerdere takken van de mediawerld, waaronder grafisch vormgeven, videoproductie, en social media marketing. Jij zal als stageloper bij ons aan de slag gaan met zowel interne projecten van dit bedrijf als met projecten van klanten.

Binnen dit bedrijf zal je bijdragen aan het contentcreatie proces voor ons eigen brand via social media maar ook voor onze clienten. Bij ons ben je een deel van het team, wij hechten meer waarde aan resultaten dan aan ervaring. Iedereen van het team denkt mee over hoe we dit bedrijf naar het volgende level kunnen tillen. Wij willen weten wat jouw kijk is.

Wij hebben zakenrelaties met DJ’s, evenementenorganisaties, winkelcentra, kledingmerken, etc. Veelzijdigheid is dus een must!

Bedrijf: dit bedrijf

Locatie: Hartje Eindhoven (5 min. lopen van het station)

Vanaf: Februari 2021

Duur: Minimaal 3 maanden

Opleidingsniveau: MBO/HBO/WO

Afstudeeropdracht: Mogelijk (in combinatie met andere werkzaamheden)

Wat ga je doen?

Als stagiair bij dit bedrijf zul je veel verantwoordelijkheden krijgen. Je kunt hierdoor je stage zo leuk en leerzaam maken zoals je zelf wilt. Je zal aan de slag gaan met het bedenken van content, het ontwikkelen van concepten, en het creëren van social media posts. Je maakt echt een deel uit van ons team. Wij willen dus jouw perspectief horen over onze projecten. Wij helpen je graag met het ontdekken van nieuwe talenten door je zoveel mogelijk te betrekken bij ons proces. Wij laten ons graag verassen door jouw creativiteit en kwaliteiten.

Wat bieden wij?

Een full-time stage waarin je veel eigen verantwoordelijkheid zal krijgen. We zijn een jong dynamisch team met veel expertise. Wij bieden de kans om samen met deze jonge professionals te werken en van hen te leren. Wij garanderen goede begeleiding en de kans om veel werkervaring op te doen. Je zult je eigen plek krijgen om aan te werken. Verder hechten wij waarde aan de sfeer op kantoor. Wij hanteren een informele en vooral gezellige bedrijfscultuur. Naast dat we hard werken maken we ook graag een praatje met elkaar. We lunchen graag samen, spelen een spel, of doen een drankje samen. Er zijn verschillende faciliteiten op kantoor om even te ontspannen waaronder een pooltafel, pingpongtafel, een Pacman machine, een Oculus VR-bril, en game consoles. Het kantoor is altijd voorzien van bepaalde lekkere en gezonde hapjes, een koelkast met verschillende drankjes en je krijgt elke dag een uitgebreide lunch van het cateringbedrijf dat zich in het pand bevindt.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren