Nu solliciteren

Uitdagende HBO/WO Eventmanagement stage (ook afstudeer) in Amsterdam!

Functie Eventmanagement Stagiair
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 300 - 500
Salaris opmerking Vergoeding is afhankelijk van het opleidingsniveau en het aantal werkdagen per week
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf

dit bedrijf is een van de scale-up’s van ABN AMRO. We zetten de nieuwe norm in zakelijke kredietverlening met een volledig digitale en superieure klantervaring voor MKB-bedrijven. Onze customer journey is snel, simpel en overzichtelijk: ondernemers of intermediairs weten binnen 15 minuten of ze geld kunnen lenen, waarmee ondernemers hun dromen kunnen realiseren. We zijn ambitieus, creatief en innovatief. We combineren het beste van twee werelden: de executiekracht van een scale-up en de kennis & kunde van de bank. Vanwege onze groei zijn wij per februari 2021 op zoek naar een Eventmanagement (Afstudeer) stagiair.

Jouw rol

Jouw rol is een van de belangrijkste binnen dit bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van alle evenementen binnen dit bedrijf en evenementen in samenwerking met ABN AMRO, zowel online als fysiek. Je verzorgt en coördineert team evenementen zoals ons zomerfeest of kerstdiner, interne en externe evenementen met sprekers, demo’s of andere grote bijeenkomsten. Er is voldoende ruimte om eigen ideeën in te brengen en deze volledig uit te rollen.

In jouw rol ben je ook verantwoordelijk voor het soepel verlopen van het kantoor en het tevredenstellen van onze collega's. Je bent verantwoordelijk voor alles wat op de werkvloer gebeurt: je zorgt dat het kantoor schoon, comfortabel en veilig is en dat de kantoorsfeer positief is. Als je een scriptie moet schrijven, zorgen we ervoor dat je genoeg tijd en de juiste ondersteuning hebt.

Je zult komen te werken in het People and Business Management Team bestaande uit drie andere collega’s (Business Manager, Chief Hapiness Officer en Office & Event Manager).

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Werk omgeving

dit bedrijf bevindt zich in een pand van Spaces, gelegen naast het Amstelstation. In het pand bevinden zich veel andere innovatieve en jonge bedrijven, is er een open en dynamische werksfeer en altijd tijd voor een goede koffie. dit bedrijf zit hier in een aparte werkruimte, met eigen systemen en een eigen mindset: alles om de nieuwe standaard te kunnen neerzetten. Je komt terecht op een energieke werkplek, waar je gaat werken in een team van jonge, ambitieuze en gedreven collega’s!

In verband met het corona virus zal deze stage gedeeltelijk vanaf kantoor en thuis zijn.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem contact op met onze Office & Event Manager Marleene van der Grient, tel. +31631351360 (bereikbaar maandag t/m donderdag)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren