Nu solliciteren

Uitdagende MBO/HBO marketingstage in Haarlem

Functie Marketeer/Sales
Opleidingsniveau MBO, HBO, WO
Locatie Haarlem
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf is begin 2020 begonnen en timmert hard aan de weg. Het ontbreekt aan naamsbekendheid en de wens is om de zichtbaarheid te vergroten, zowel offline als online. Daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken en daarom zijn we op zoek naar een stagiair(e) die ons helpt op het gebied van marketing en communicatie.

Jouw opdracht: hoe maken we zoveel mogelijk mensen member van dit bedrijf? We hebben hiervoor een aantal ingrediënten, zoals de membership-pasjes of hoe we mensen naar de site kunnen sturen om zich aan te melden. Ook willen we ons huidige klantenbestand inzetten als referral en hebben we grote behoefte aan veel meer content op social media!

Over dit bedrijf dit bedrijf is een mobiele bandenservice voor particuliere en zakelijke automobilisten in Nederland. Wij geloven in duurzame mobiliteit en vernieuwing van een zeer traditionele markt. Daarom doen we het anders dan alle andere bedrijven in de bandenindustrie.

We hebben geen werkplaats, maar werken uitsluitend op locatie. Vanuit bussen, bemand door een monteur, gaan we naar onze klanten toe voor het wisselen, monteren, vervangen en repareren van banden.

De bandenindustrie is weinig klantgericht. dit bedrijf wil dit veranderen en richt op de klant, niet de band. Wij gaan daarom voor gemak, het ontzorgen van mensen als het gaat om banden. Ook veiligheid en duurzaamheid zijn belangrijke thema’s voor dit bedrijf; veel mensen hebben namelijk geen idee wat de staat is van hun banden. Meer dan 60% van automobilisten in Nederland rijdt rond met een te lage bandenspanning. dit bedrijf maakt mensen bewust van de noodzaak van periodiek bandenonderhoud.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren