Nu solliciteren

Stageplekken voor Commerciële studenten in de E-Commerce sector!

Functie Commercieel medewerker
Opleidingsniveau MBO
Locatie Almere
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 100
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wat gaat de student doen?

Het is een diverse takenpakket waarin je dus een ondersteuning zal zijn voor de organisatie. Daarin heb je alle vrijheid om met ons mee te denken in oplossingen en mogelijkheden om het werk voor ons allen te vergemakkelijken. Je zult kennis maken met het volledige verkoopproces en mag je daarin ons in alle vrijheid helpen om zaken nog beter te doen.

Over welke vaardigheden beschikt de student?

Wat biedt het leerbedrijf de student?

Wij bieden je een flexibele stageplek in een hardwerkend en gezellig team waar je veel kunt leren. Dit bedrijf is een jong en innovatief bedrijf. We zijn al 7 jaar actief in accessoires en zijn één van de grootste elektronica partners van Bol.com. Bij ons ben je op het juiste adres om te leren hoe we internationaal inkopen en vervolgens online in Nederland onze producten op de markt krijgen. Je krijgt alle ins en outs in de processen. Tevens bieden we je ondersteuning aan in het behalen van je competenties met ook nog eens een stagevergoeding die we in overleg zullen bepalen.

Heb je je zo goed bewezen en ben je een toegevoegde waarde aan het team? Dan is er zeker een mogelijkheid om bij ons in dienst te treden. Zowel fulltime als parttime.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren