Nu solliciteren

Afstudeeronderzoek online privacy/cyber security

Functie Afstudeeronderzoek online privacy/cyber security
Opleidingsniveau HBO
Locatie Ermelo
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn een organisatie die gespecialiseerd is in het opsporen, verwijderen en monitoren van gestolen, gelekte of illegaal gedeelde content. Hierbij kun je denken aan beeldmateriaal van professionele modellen, content creators maar ook slachtoffers van bijvoorbeeld online shaming. Wij zijn al meer dan vijf jaar specialist op het gebied van het offline krijgen van beeldmateriaal dat zonder de toestemming van de eigenaar online te zien is. Onze missie is iedereen zijn online privacy en online anonimiteit terug te geven. Dit doen wij inmiddels wereldwijd met een team van 37 medewerkers verdeeld over vier landen.

In een wereld waar we steeds meer online zijn is onze online privacy helaas nog weinig beschermd. Wij zijn ervaren in het beschermen van die privacy door onze takedown service. En door het monitoren van het internet kunnen we die privacy waarborgen.

Echter merken we dat in deze steeds meer digitale wereld het probleem steeds groter wordt en de aanvragen bij ons toenemen. Door de jaren heen hebben we veel data kunnen verzamelen. En ook wereldwijd worden de problemen van online privacy steeds meer op de agenda gezet. Met onze gegevens zouden we vele instanties kunnen adviseren op basis van onze bevindingen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren