Nu solliciteren

Ematters zoekt per direct een sales & marketing stagiair(e)!

Functie Sales & marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waar je alle ins en outs leert op het gebied van Digital Marketing en meedraait op de afdeling Sales? Dan zit je bij ons prijswinnende marketing- en databureau op de goede plek! Met een team van 30+ mensen werken wij met persoonlijke aandacht voor fantastische merken als Opel, Domino’s Pizza, Prénatal, Vrije Universiteit en meer.

Werkzaamheden

Je wordt onderdeel van ons sales- en marketingteam die ervoor zorgt dat Ematters goed op de kaart wordt gezet en zo verdere groei in gang wordt gezet. Enerzijds ondersteun of initieer je Marketing projecten en campagnes zoals de nationale Emerce evenementen, partnermeetings en presentaties. En uiteraard help je ons ook met de website en social media activiteiten. Anderzijds ben je nauw betrokken bij Sales. Denk hierbij aan het vinden van de juiste leads via LinkedIn en het analyseren van de Customer Experience van klanten en leads. Je bent ‘gewoon’ onderdeel van het team samen met de Account Executives en Commercieel Directeur.

De ideale kandidaat

De locatie

Vanuit ons kantoor aan de Valschermkade in Amsterdam, in het hart van de reclamewereld, werk je actief mee met de rest van het team. Je bent onderdeel van een jong en energiek bedrijf dat sinds 2007 succesvol opereert in een dynamische markt. Uiteraard werkt ook Ematters voor het grootste deel vanuit huis. De digitale faciliteiten hiervoor zijn aanwezig.

Wat wij bieden

Ematters biedt je een inspirerende stage in Amsterdam waar je werkt aan het online marketing succes van onze klanten en bijdraagt aan de verdere groei van Ematters. Ematters biedt niet alleen een toffe stage; we bieden je ook de kickstart voor je verdere loopbaan in online marketing. Talent wordt door ons snel opgemerkt en wie weet blijf je wel bij ons plakken na je stage!

Solliciteer nu

Wil je je creativiteit kwijt en jouw organisatietalent laten zien? Dan zie wij graag je CV + motivatiebrief tegemoet via info@ematters.nl.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren