Nu solliciteren

Stageopdracht Contractbeheer Vastgoed & Facilitair

Functie Vastgoed & Facilitair
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Den Haag
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking €300,- bruto per maand.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wat is jouw why?

Wat jij doet doet er toe bij de dit bedrijf. Ook binnen het bedrijfsonderdeel Vastgoed & Facilitair. Door middel van goede huisvesting en onze facilitaire dienstverlening helpen wij zorgbedrijven om een omgeving te creëren die veilig, schoon en toegankelijk is. Zodat onze patiënten, collega’s en bezoekers een omgeving hebben die bijdraagt aan het leveren van goede zorg en waar zij zich gewaardeerd voelen. Wat is jouw why als stagiair bij Vastgoed & Facilitair?

Wie zijn jouw collega’s?

De dit bedrijf bestaat uit 14.000 medewerkers en meerdere (zorg)bedrijven. Het bedrijfsonderdeel Vastgoed & Facilitair is een team van 34 fte. Je hebt dus de voordelen van een groot bedrijf, maar ook die van een klein bedrijf. Je komt terecht in een hecht team wat een belangrijke dienst verleent aan de verschillende zorgbedrijven. Binnen het Vastgoed en Facilitair bedrijf zitten wij momenteel in een belangrijke transitie. Zo hebben wij het voornemen operationele werkzaamheden en processen uit te besteden aan externe samenwerkingspartners. Dit geeft jou als stagiair de mogelijkheid om veel te leren en bij te dragen aan deze transitie. Jij krijgt hierin een specifieke opdracht waarin jij je verder kan ontwikkelingen.

Hoe ziet jouw opdracht eruit?

Wij zijn op zoek naar een stagiair op het gebied van contractbeheer.

De hoofdopdracht luidt: Hoe kan contractbeheer betrokken worden en waarde toevoegen aan het budgetteringsproces?

In deze opdracht dient o.a. geïnventariseerd te worden welke taken het budgetteringsproces omvat, de inrichting van het proces, rapportage en verantwoording. Verder lever jij een directe operationele bijdrage aan reguliere taken zoals het beheren, actueel houden en inzichtelijk maken van de lopende contracten en de contractafspraken.

Wat wij jou te bieden hebben?

Wij vragen veel van jou maar hebben daar ook wat moois voor terug. Een leertraject waarin je jezelf verder kan ontwikkelen. De vergoeding van deze stage bedraagt €300,- bruto per maand. Ben jij die enthousiaste stagiair en heb jij zin om mee te werken aan het optimaliseren en verbeteren van onze werkprocessen? Reageer dan direct

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren