Nu solliciteren

Afstudeerstage: Ontwikkel nieuwe sensortechnologie

Functie Data science
Opleidingsniveau WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Maassluis
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Een duurzame, winstgevende en aangename toekomst voor een melkveehouder door robotisering, engineering en boerenkennis te combineren, daar geloven we in. Dat begon ruim 70 jaar geleden met een droom van twee broers in Maassluis. Sindsdien zijn we innovatieve koploper in geautomatiseerde systemen voor melkveehouders over de hele wereld. Met 1.600 gespecialiseerde professionals werken we constant aan nieuwe agrarische revoluties. Dat doen we nog steeds vanuit onze Campus in Maasluis, het gebouw met de hoogst haalbare duurzaamheidsprestaties van Nederland, maar ook wereldwijd. Met als doel, melkveehouden voor een volgende generatie (ook) interessant te maken.

Wat ga je doen?

Ben jij goed met data? En volg je een opleiding aan een Technische Universiteit? Lees dan verder! Bij dit bedrijf zit innovatie in ons bloed. Bij onze Product Engineers is dit niet anders. Tijdens deze stage ga jij aan de slag met het ontwikkelen van onze sensortechnologie. Tijdens het automatisch melken wordt er van alles gemeten. Die data willen wij graag verder onderzoeken en daarbij hebben we wat vernieuwingen die we graag willen testen. Daar kun jij ons bij helpen! Hoe je ons daarin kunt helpen, vertellen we je graag later! Dit project is namelijk nog geheim.

Praktische informatie:

Wat breng je mee?

Tijdens deze stage krijg je de mogelijkheid om onze sensortechnologie verder te ontwikkelen en deze te testen. Hiervoor ga je onder andere naar de boerderij, dus trek je laarzen uit de kast! Je gaat dat doen aan de aan de hand van algoritmes en dataverzameling. functie eisen:

Wat bieden we jou?

Een leerzame en waanzinnige ervaring bij een internationaal bedrijf dat wordt gedreven door innovatie. Heb je vragen, dan kun je altijd terecht bij een van jouw collega’s die net zo gedreven zijn in hun vakgebied. Verder bieden we je:

Na afloop van jouw stage en studie zijn er wellicht nog veel meer mogelijkheden binnen dit bedrijf.

Zie jij jezelf terug in de bovenstaande punten? Solliciteer dan direct op onze vacature via de "Solliciteer" button.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren