Nu solliciteren

Uitdagende Marketing en Communicatie Stage bij dit bedrijf - E-Commerce / Omgeving Eindhoven

Functie Marketing en Communicatie Stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Gemert
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250 - 350
Salaris opmerking Bruto vergoeding per maand.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij alles leren op het gebied van marketing & communicatie binnen de grootste online platformen zoals Amazon, Bol.com en eigen webshops? Wil jij je daarnaast optimaal ontwikkelen binnen een dynamische, vernieuwende en informele organisatie? Lees dan verder!

Over ons bedrijf Wij zijn internationaal actief op de online marktplaatsen Bol.com & Amazon en daarnaast eigen webshops. Wij zijn in het bezit van 7 eigen ontwikkelde creatieve merken met een breed assortiment aan producten, die allemaal online worden verkocht. Als jong en sterk groeiend bedrijf vinden wij goede begeleiding op Hbo-niveau, een goede leeromgeving en ruimte voor eigen inbreng erg belangrijk. Wat natuurlijk niet mag ontbreken is een leuke werksfeer, wat wij hebben in ons kantoor!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Locatie Wij zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf de bushalte halte Pastoor Poelplein in Gemert zitten we op 5 minuten fietsafstand. Kom jij ons versterken? Vertel wie je bent en waarom jij dé stage kandidaat bent die wij zoeken. Stuur je CV en motivatiebrief naar: info@rxcommerce.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren