Nu solliciteren

Uitdagende HBO commerciële stageplek bij start-up

Functie Marketing & Sales
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Lisse
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage bij een jong, groeiend bedrijf? Wil je graag veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je eigen ideeën uit te werken? Kom dan stage lopen bij dit bedrijf.

dit bedrijf

dit bedrijf is een professioneel fotobewerkings-bedrijf. Wij ondersteunen o.a. webshops, fotografen en groothandels met het bewerken van hun (product)foto’s. dit bedrijf bestaat nu ongeveer twee jaar en groeit snel door. Inmiddels is dit bedrijf uitgegroeid tot een partij die foto’s bewerkt voor organisaties uit Nederland, België, Duitsland, Spanje, Italië, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en zelfs Amerika. dit bedrijf biedt kwalitatieve fotobewerking voor een scherpe prijs. Wij zijn een flexibele partner die meedenkt met de klant met als doel hen te ontzorgen als het gaat om fotobewerking.

Waar zijn we naar op zoek?

dit bedrijf wilt groeien. Zowel in omzet als in online bereik. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die de mogelijkheden gaat onderzoeken hoe wij als organisatie kunnen groeien. Dit kan zijn in de vorm van een online marketing strategie, een social media strategie of een salesstrategie. Waar wil jij je in vast bijten en beter in worden? Daar mag jij een plan voor maken. Overtuig ons van jouw plannen en ga er daadwerkelijk mee aan de slag.

Wat biedt dit bedrijf

Een kijkje in de keuken van een jong, groeiend bedrijf. Een start-up. Wij zijn geen groot bedrijf, wat betekent dat je er écht toe doet en wordt beloont voor je inzet, ideeën en initiatief. Samen kijken we naar een best passende oplossing voor jou om jouw kwaliteiten en interesses verder te ontplooien en concreet te maken in de praktijk.

Daarnaast hebben we een leuk jong team, is er genoeg koffie, thee en fruit en spelen we graag een potje tafeltennis. Je wordt financieel beloont op basis van je inzet en resultaat. Dus ben jij een teamplayer die van winnen houdt? En wil jij er écht achter komen wat je leuk vindt en waar je goed in bent? Solliciteer dan direct!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren