Nu solliciteren

Stagiaire curatieteam - bouwen aan een zoekmachine voor het onderwijs

Functie Informatiespecialist
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een interessante stage binnen een Ed-tech startup? Heb jij affiniteit met IT en met online informatievoorziening? Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van een ​​geweldige digitale onderwijstool, terwijl je ondertussen meer leert over werken in een snelle en dynamische omgeving?

Wizenoze maakt zoekmachines voor het onderwijs, van primair to MBO, in het Nederlands en het Engels, voor leerlingen van 8-18 jaar - wereldwijd. De websites voor deze zoekmachines zijn ‘handpicked’. Met Youtube kanalen van leraren, museumsites, jongerensites, online cursussen (MOOCS) en veel meer. Mits openbaar, van goede kwaliteit en niet achter een login verborgen.

Wij zoeken een stagiaire voor ons curatieteam die helpt bij het samenstellen van de collecties in onze zoekmachines. Het gaat bijvoorbeeld om het beoordelen van websites voor de domeinen Zorg en Welzijn en Techniek voor het MBO. Maar het gaat ook om curatie van websites bij onderwerpen als Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde, Biologie en Computing (de zogenaamde STEM vakken), voor primair en voortgezet onderwijs. Je kunt demo’s van onze zoekmachines bekijken door een gratis proefaccount aan te maken via webforclassrooms.com en wizeup.world.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.