Stagiair HR gezocht in Waardenburg!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
HR Medewerker
  • Wanneer
    Ingetrokken 9 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 300 per maand
    op FT basis
Taakomschrijving

Dit bedrijf is van origine een Brabants familiebedrijf. Inmiddels hebben we meer dan 60 jaar ervaring in hooroplossingen en 60 winkels in Nederland. We staan voor bewustwording rondom gehoor, hoorplezier (moeten we dit niet uitleggen?) en sociale participatie van ouderen. Ons doel is zoveel mogelijk mensen beter laten horen en daarmee de kwaliteit van leven verbeteren. Hierbij is een vakkundige hoorzorg, service van hoge kwaliteit en een luisterend oor onmisbaar.

Onze HR afdeling kan wat nieuwe/extra inzichten en hulp altijd gebruiken. Wij vinden het goed opleiden en begeleiden van onze medewerkers erg belangrijk. Wij willen de betrokkenheid van werknemers vergroten en zetten in op zowel vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling. Daarbij hoort ook werknemers voorzien van de juiste informatie via interne communicatie en documenten en hiervoor zijn wij op zoek naar jou.

Werkzaamheden

Als HR stagiaire ben jij iedere dag bezig met het updaten van procedures en regelingen aan de huidige vraag van de organisatie en wetgeving. Een concrete opdracht is het herschrijven en opnieuw inrichten van het Personeelshandboek. Dit omvat een groot gedeelte van alle procedures en regelingen die zijn vastgelegd binnen dit bedrijf. Hierdoor kom je in aanraking met en kun je jezelf verdiepen in een groot aantal onderdelen binnen het HR-vak en leer je van alle facetten binnen de afdeling. Afhankelijk van waar jouw interesse ligt kunnen er nog kleine projecten aan de stage worden toegevoegd of kun je samen met een collega HR Adviseur dossiers oppakken die gedurende jouw stageperiode spelen. Je bent hiermee een leuke aanvulling op ons HR-team dat bestaat uit 3 personen.

Gewenste profiel

Wij bieden een stage voor 4 of 5 dagen per week waarin je een concrete opdracht kunt oppakken en ervaring kunt opdoen in het dagelijkse HR advies werk.

Wat bieden wij

De stage vergoeding bedraagt € 300, - per maand op FT basis.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Waardenburg, Nederland