Nu solliciteren

Veelzijdige commerciële HBO afstudeerstage

Functie Consultant
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amersfoort
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 3 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking 400,- Euro basis + een mooie bonusregeling
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Je staat aan het begin van je loopbaan. Als geen ander zet jij je tanden in de toekomst want jij hebt nog veel in het vooruitzicht. Wij bij dit bedrijf bieden je de kans om te leren. De afwas doen, stoffig uitzoekwerk, saaie social accounts beheren of koffie halen voor een team is wat ons betreft geen stageplaats. (Oh jawel, dat gebeurt nog steeds)

Jij creëert je eigen plek

Bij dit bedrijf gaat een stage over de sprong in het werk, het echte werk met klanten en relaties. Activiteiten die resoneren met de buitenwereld. Zaken die resultaat oogsten. Dat is wat je leert, dealen in een commerciële omgeving, weerbaarheid opbouwen en werkgelegenheid-impact creëren samen met je collega’s. Snel en veel leren is het devies, verveling behoort hier niet tot het takenpakket.

Recruitment als start

Je werkt binnen een team van recruiters, de mensen achter de carrières van mensen. Een uitstekende kans om met de arbeidsmarkt in aanraking te komen en te zien hoe de hazen lopen. Je start vanuit de flank en springt in het spel zodra je denkt aan het proces te kunnen bijdragen.

En je studie?

Simpel zat, uiteindelijk kom je bij ons om af te studeren. Liefst met vlag en wimpel. Vanzelfsprekend zijn werken en leren in uitstekende balans.

Wie ben jij?

Jij bent van de frisse input, hebt een eigenwijze gedachtenstroom en een goed gevoel voor mensen en hun wensen. Werken en leren zijn voor jou de uitstekende combinatie, je houdt van de vrijheid om te kunnen ondernemen en experimenteren. Die ruimte krijg je ook, snel falen betekent ook snel leren. Ook willen we met je kunnen lachen, droogstoppels zijn er voldoende.

En?

Vind je je hierin? Dan ben jij van harte welkom om bij ons te solliciteren.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Bij Polanski & Partners gaat een stage over de sprong in het werk, het echte werk met klanten en relaties. Activiteiten die resoneren met de buitenwereld. Zaken die resultaat oogsten. Dat is wat je leert, dealen in een commerciële omgeving, weerbaarheid opbouwen en werkgelegenheid-impact creëren samen met je collega’s. Snel en veel leren is het devies, verveling behoort hier niet tot het takenpakket.

Polanski & Partners

We kennen het vakgebied van gebouwgebonden installatietechniek door en door. Dat maakt ons een echte specialist in zowel arbeidsbemiddeling als op dit technische vakgebied.

Dit alles met een jong, snelgroeiend en bovenal gezellig team!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022