Vorige resultaat Terug naar resultaten Volgende resultaat
Nu solliciteren

Afstudeerstage als junior controller bij Ozcar

Functie Junior Controller
Opleidingsniveau WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Salaris opmerking per maand (bij een fulltime stage)
Stagevergoeding € 750 - 900
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wie ben jij?

Je bent bijna klaar met je studie Accountancy of Controlling. In een zoektocht naar een mooie stageplek om het schrijven van je scriptie te combineren met een kennismaking in de sector heb je alle grote en kleinere accountantskantoren langs zien komen. Maar is dat wat je zoekt? waar je echt door geïnspireerd en uitgedaagd wordt? Als je daaraan twijfelt lees dan verder!

Wat is Ozcar?

Ozcar is een jonge zeer snel groeiende organisatie die zijn klanten ontzorgt op het gebied van de administratie en control. Dit doen wij door de inzet van slimme softwaretools en door persoonlijke aandacht voor iedere klant, waardoor de klanten efficiënt en tijdig alle noodzakelijke inzichten krijgen in de vorm van rapportages, jaarrekeningen en online dashboards. Ozcar richt zich op de culturele sector, maar we zullen vanaf 2022 onder een nieuwe label onze diensten uitbreiden naar de zakelijke dienstverlening. Vanaf uiterlijk 1 januari 2022 is bij ons plek voor een ondernemende junior controller die verantwoordelijkheid wil nemen en aan de knoppen wil zitten. Wij willen via een afstudeerstage graag kennis maken met de ideale kandidaat voor deze functie.

Werkzaamheden

Wat vragen we van je?

Gewenste profiel

Wanneer moet je solliciteren?

Je hebt een afgeronde WO Bachelor Bedrijfskunde (accountancy of controlling) met bovengemiddelde resultaten. Je bent enthousiast en ondernemend en je hebt een passie voor innovatie en administratie. Misschien heb je zelf al een onderneming gehad of heb je overwogen die te starten. In ieder geval wil, en kan je snel leren en voel je je thuis in een team waar in je vanaf dag 1 veel verantwoordelijkheid krijgt. Je past de kennis uit je opleiding direct en pragmatisch toe.

En verder:

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2021
Vorige resultaat Terug naar resultaten Volgende resultaat