Nu solliciteren

Interessante HR recruitment stage in Amstelveen

Functie HR intern
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amstelveen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking We kennen een markconforme stagevergoeding toe.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij ervaring opdoen bij een internationale organisatie? Wil jij werken in een gezellig HR team? Heb jij goede ideeen om nieuwe collega's aan te trekken? Reageer dan snel!

Werkzaamheden

dit bedrijf maakt sinds 2018 onderdeel uit van een wereldspeler (Acolad) op het gebied van vertalingen. Nederland kent ook een grote tolkendivisie. Door de aquisitie is er veel op het gebied van HR te doen, namelijk het invoeren van nieuwe HR tools en processen, het harmoniseren van voorwaarden en het opzetten van employer branding. In dat kader zijn we op zoek naar een HR student die onderzoek wil doen naar de mogelijkheden voor employer branding, met daaraan gekoppeld het opzetten van een recruitment strategie. Daarnaast kun je natuurlijk bij elk onderdeel van HR meekijken en werk oppakken waar je dat wil.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Stage lopen bij dit bedrijf betekent ervaring opdoen in een internationale omgeving, veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid. De begeleiding is uitstekend en niet onbelangrijk: werken in het HR team is heel gezellig!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren