Nu solliciteren

Meewerkstage Office Manager bij een onderzoekbureau in Den Haag!

Functie Office Manager
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Den Haag
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250 - 500
Salaris opmerking In overleg.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

"Help!"

We groeien gestaag maar veel taken zijn momenteel verdeelt over ons team. Het begint nu daarom te “piepen en te kraken” zoals dat heet. Tijd voor versterking! Noem het secretariële ondersteuning, management assistent of office manager (we zijn er nog steeds niet over uit) maar hulp hebben we nodig, dat is zeker. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair (MBO niveau 4 werk- en denkniveau) die een opleiding volgen in de richting van Office Manager en administratieve ondersteuning.

dit bedrijf

Samen met onze klanten creëren wij marktonderzoeken waaraan hun huidige of potentiële klanten deelnemen. De uitkomsten van het marktonderzoek worden door middel van een inhoudelijk benchmark rapport tijdens een afspraak door onze klant gepresenteerd.

Deze unieke aanpak resulteert in afspraken op hoog niveau op basis van een inhoudelijk rapport.We werken voornamelijk voor grote organisaties zoals IBM of Royal IHC terwijl we met een select team van specialisten opereren. Die diversiteit in combinatie met complexe commerciële vraagstukken maken onze wereld zo interessant. Stel je maar eens voor: hoe verkoop je een vloot schepen aan een havenautoriteit ergens in Azië? Wij weten hoe…

Ons team bestaat deels uit mensen met veel werkervaring en deels uit jong talent maar we hebben één ding gemeen: we zijn erg sociaal. De borrel en samen lunchen staan hoog in het vaandel. Op vrijdagmiddag vind je ons in de “relax-ruimte” voor een potje virtueel racen, tafeltennis, darts of we zijn aan het sporten in onze eigen sportruimte.

Werkzaamheden

Functie

Je werkt met het gehele team samen. Met onze Operations Manager plan je bijvoorbeeld sessies met onze klanten, met de directeur verzorg je contractbeheer of facturatie en met de onderzoekers maak je samen een contactenlijst voor het marktonderzoek.

Je maakt impact op onze werkzaamheden en onze klanten zullen merkbaar beter bediend worden door jouw rol in onze organisatie. We verwachten daarom wel dat je zeer proactief bent en wel wat ervaring hebt met officemanagement. Het is een pré als je thuis bent in social media.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren