Brede en interessante stageplek voor HBO-bedrijfseconomie student in Roermond

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
All round medewerker Finance & Control
  • Wanneer
    Ingetrokken 22 - 52 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 750 per maand
    Het aangegeven salaris betreft het brutosalaris bij een 40-urige werkweek.
Taakomschrijving

Sinds 1938 loopt Koma, een wereldwijd opererend familiebedrijf, voorop in de ontwikkeling, productie, installatie en onderhoud van koel-, vries- en conditioneringssystemen. De hoofdvestiging van Koma is gevestigd in Roermond, waar zo'n 120 mensen werkzaam zijn. Wereldwijd zijn binnen de Koma Groep 230 mensen werkzaam.

Het Finance & Control team binnen Koma bestaat uit 7 personen, inclusief de Finance Director. Het team houdt zich bezig met de financiële administratie, de interne en externe verslaglegging, de beheersing van de bedrijfsprocessen en de ondersteuning van de lijnfuncties.

Het ambitieniveau van Koma en het Finance & Control team zijn hoog. Naast het uitdagende en veelzijdige reguliere werk lopen er de nodige verbetertrajecten.

Werkzaamheden

De student zal binnen zijn stage de afdeling, de financieel manager en de financieel directeur ondersteunen met hun werk, daar waar ondersteuning nodig is. Van de student wordt verwacht dat deze een kritische houding aanneemt als het gaat om de efficiency van de werkzaamheden en mogelijkheden voor verbetering. Daar waar mogelijk zal de student in staat worden gesteld de door hem/haar voorgestelde verbeteringen door te voeren. De student zal tevens deelnemen aan diverse verbetertrajecten, zowel verbetertrajecten binnen de afdeling als meer omvangrijke interdisciplinaire verbeterprojecten. Voorbeelden van verbeterprojecten zijn het invoeren van een nieuw calculatiesysteem en het opzetten van transfer price documentatie.

Gewenste profiel

De stageplek is bedoeld voor 3e of 4e jaars HBO-studenten bedrijfseconomie (of een aanverwante studie).

Wat bieden wij

Koma is een internationeel, veelzijdig bedrijf. Hiedoor hebben we op de Finance-afdeling met veel verschillende onderwerpen te maken. Dit maakt het werk erg uitdagend en interessant. De ontwikkelingen op het gebied van automatisering en verslaglegging gaan snel. Hier zijn we binnen Koma dus ook volop mee bezig.

Na afloop van de stage zal de student een goed beeld hebben wat er allemaal op een Finance-afdeling in een bedrijf als Koma speelt en zal hij/zij ook de nodige werkervaring hebben opgebouwd.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Roermond, Nederland