Nu solliciteren

HR-recruitment meewerkstage in Amsterdam!

Functie HR Meewerkstage
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam-Duivendrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 250 - 500
Salaris opmerking Daarnaast kan je ook flexibel werken bij één van onze leuke opdrachten!
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf People zoeken we per direct een enthousiaste HR stagiair(e) voor 4-5 dagen per week. Ben jij energiek, nauwkeurig en breng je een dosis enthousiasme mee naar werk? Ben je daarnaast op zoek naar een jong en dynamisch team, waar hard gewerkt wordt maar ook ruimte voor werkplezier is? Lees dan snel verder en solliciteer op onze vacature!

Werkzaamheden

Binnen de stage bij dit bedrijf People loop je mee met het team van HR en recruitment. Tijdens je stage krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid:

dit bedrijf People is een jong en dynamisch bedrijf. We zijn een middelgroot flexbureau in Amsterdam dat samenwerkt met gave startups, scaleups en internationale opdrachtgevers. We beschikken over een grote poule aan (jonge) flexkrachten. Voor onze afdeling human resources & recruitment zijn we op zoek naar een gemotiveerde HR-student die ons dagelijks ondersteuning biedt. Daarnaast krijg je de vrijheid om betrokken te zijn bij toffe projecten. We zoeken daarom iemand die assertief en zelfstandig is, een echte aanpakker! Je krijgt goede begeleiding en doet relevante kennis en ervaring op het gebied van HR en projectmanagement op.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren