Nu solliciteren

Stage Finance & Logistics

Functie Finance & Logistics
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wie zijn wij?

Dit bedrijf is een snelgroeiende start-up die zich verdiept in de gaafste en nieuwste watersport: eFoilen! eFoilen is een nieuwe vorm van surfen waarbij je door middel van de mast met draagvleugel boven het water vliegt.

Als distributeur van Waydoo eFoils and SIPA eSUPs verkopen wij boards over heel Europa. Naast de vele verkopen bieden wij ook eFoil lessen aan op 6 verschillende locaties in Nederland. Om echt kennis te krijgen van het bedrijf is het uiteraard ook mogelijk om zelf een keer te eFoilen na een goede werkdag!

Werkzaamheden

Wie ben jij?

Wij willen ons team graag versterken met een enthousiaste en leergierige student die op zoek is naar een meewerkstage. Wij zoeken een student met een studie in de richting van Finance, Logistiek of Bedrijfseconomie. Je gaat proactief te werk en zoekt zelf werkzaamheden op. Affiniteit met watersport is een pré.

Benodigde skills:

Goed cijfermatig inzicht;

Wat ga jij doen?

Finance

Je bent verantwoordelijk voor de hele financiële administratie van dit bedrijf van inkoop tot verkoop. We werken met het Exact boekhoud-pakket waarin je maandelijks de winst en verliesrekening rapporteert, cashflow monitort en waar je verantwoordelijk bent voor de debiteuren- en crediteuren administratie.

Logistiek

Je draagt verantwoordelijkheid voor het organiseren van de zeevracht en luchtvracht vanuit China en het wegvervoer vanuit ons distributiecentrum naar onze 40+ dealers in heel Europa. Daarnaast hou je via Exact voorraad bij en stuur je onderdelen uit op verzoek.

Wat bieden wij

Een veelzijdige stage waarbij je proeft van alle dynamiek die een startup te bieden heeft:

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022