Nu solliciteren

Communicatie Stage in Eindhoven!

Functie Communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Eindhoven
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn een bruisend business innovatie en industrieel ontwerp bureau uit Eindhoven. Bij ons draait het om multidisciplinariteit, gestructureerd innoveren en denkkaders doorbreken. Wij leveren maatwerk aan bedrijven in verschillende sectoren. Wij zijn geen doorsnee ontwerpstudio of innovatieadviseur; onze visie, ervaring en werkwijze zijn uniek.

Werkzaamheden

Het komende half jaar bruist het bij ons; er zijn er volop communicatie en marketing gerelateerde activiteiten waaraan jij kan meehelpen als stagiair communicatie. Voor een opdracht voor een grote klant ontwikkelen wij een innovatief online product, waarbij online inhoud ontworpen en geproduceerd moet worden. Daarna gaan wij ook een blog opzetten voor de eigen website. Verder zijn wij als team naast de normale werkzaamheden actief op social media en zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om mee te helpen en die niet bang is om verbeterkansen aan te dragen en op te pakken.

Wij vragen of je al vóór augustus 2021 kan starten. Dat komt omdat het project waaraan jij gaat meehelpen net gestart is. In dit project mag je in een multidisciplinair, professioneel team meewerken aan een nieuw digitaal product dat een positieve bijdrage levert aan onze maatschappij, zeker in de nasleep van Corona. Er moeten bijvoorbeeld pakkende en duidelijke teksten geschreven worden, er is een goede structuur benodigd met duidelijke thema's en de gebruikersinterface is zeer belangrijk. Dit kan een kans zijn om je talent te tonen en je portfolio op te bouwen!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren