Nu solliciteren

Social Media stage

Functie Social Media stagiair
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Diemen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 3 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

We zijn een van de grootste Micro-Influencer agencies van Nederland. Met meer dan 6000 Ambassadors voeren we gerichte campagnes uit met focus op bereik, content en conversie.

Ons bedrijf is eind 2019 opgricht en bestaat momenteel uit een jong en energiek team van 6 FTE. Het kantoor staat in Diemen Zuid, onder de rook van Amsterdam, met faciliteiten als een eigen gym, kroeg met tafeltennistafel en dagelijkse verse lunch.

Werkzaamheden

Tijdens deze stage verdiep jij je volledig in de wereld van de Micro-Influencers. We zijn een klein bedrijf wat veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Van scouten van influencers voor de prefecte collabs tot het controleren van de gemaakte content, jij houdt volledig bezig met de communicatie met de influencer.

Tijdens deze stage houd jij je ook bezig met de socials van ons (Instagram). Het bedenken van concepten voor de Instagram Story. Ook bedenk en schrijf je blogs op onze website en een online blad met tips/ tricks en weetjes exclusief voor onze medewerkers.

We streven altijd naar verbetering, jouw stem wordt dus echt gehoord. We staan open voor jouw ideeën, projecten en opmerkingen.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren