Afstudeerstage

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Consultant techniek (HBO)
  • Wanneer
    Ingetrokken 13 - 52 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
    De bruto stagevergoeding zal tussen €500,00 en €600,00 per maand liggen, op basis van een fulltime (40 uur) werkweek.
Taakomschrijving

Wij zijn dit bedrijf uit Doetinchem en wij detacheren technisch talent bij onze opdrachtgevers. Dit doen wij al bijna 20 jaar met humor, aandacht en oog voor onze klant en kandidaat.

Wij doen onze stinkende best om het beste detacheringsbureau in de techniek, in de regio Doetinchem te blijven.

Werkzaamheden

Je wilt je stage lopen bij een werkgever die je wat leert én met open armen ontvangt. Waar je meetelt en gestimuleerd wordt om het beste uit jezelf te halen. Waar je gezien wordt als een volwaardig collega. Een werkgever die al bijna 20 jaar ervaring heeft met het begeleiden van hbo-stagiaires!

Meewerkstage De stagemogelijkheden zijn divers. Een meewerkstage bij ons is bedoeld om te kijken of werken bij dit bedrijf bij jou past. Tijdens een meewerkstage werk je altijd in een team en voer je taken uit die bij het échte werk horen. Je krijgt een mentor die je begeleidt en bij wie je terecht kunt met vragen. Je kunt bijvoorbeeld meelopen als consultant, waarbij je je verdiept in de veelzijdigheid van het hr-vakgebied, of als recruitment specialist, waarbij je je online vaardigheden kunt inzetten.

Scriptie / afstudeerstages Om je studie af te ronden, is een afstudeerstage of het schrijven van een scriptie noodzakelijk. Je kunt dit op onze vestiging doen, zodat je meteen de sfeer bij dit bedrijf kunt proeven en kunt bijdragen aan het succes. Je krijgt een werkplek en professionele begeleiding van een van onze mensen uit de praktijk. Je richt je op een concreet afstudeerproject of onderzoek. Deze stage rond je af met een onderzoeksrapport of eindscriptie. Heb je het afstuderen met succes afgerond, dan bestaat er de mogelijkheid om bij ons in dienst te komen!

Gewenste profiel

Wij zijn op zoek naar een HBO student die actief is in de zoektocht naar een leerzame (afstudeer)stage in een dynamische omgeving met korte communicatielijnen. Je beschikt over een uitstekende kennis van de Nederlandse taal en bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. Daarnaast ben je een echte netwerker en ben je woonachtig binnen een straal van 25km rondom Doetinchem.

Wat bieden wij

Wij bieden jou een leerzame stageperiode, waarbij je wordt opgeleid door je directe collega’s. Bij gebleken geschiktheid is de insteek dat je na het afronden van je afstudeerstage een baan krijgt aangeboden.

Je ontvangt vanzelfsprekend een stagevergoeding en, last but not least, kom je uiteraard in het leukste bedrijf van de Achterhoek te werken, op een afdeling waar heel hard wordt gewerkt, maar ook heel hard wordt gelachen!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Doetinchem, Nederland