Sportveldenbouw MBO/HBO gezocht!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Uitvoerder/projectleider/werkvoorbereider
  • Wanneer
    Ingetrokken 4 - 104 weken 24 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Dit bedrijf is koploper in aanleg en renovatie van toekomstbestendige outdoor kunstgras en kunststofsportfaciliteiten en staat voor sport, innovatie, mens en verduurzaming. Wij onderscheiden ons in de markt door persoonlijke dienstverlening op maat, flexibiliteit en een optimale kwaliteit van producten en diensten. Wij verwachten deze instelling ook van onze medewerkers.

Werkzaamheden

**Projectleider **

Als Projectleider Sport ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit en doelmatige uitvoering van outdoor Sportprojecten. Je geeft leiding aan en werkt intensief samen met projectmedewerkers zoals uitvoerders en je stuurt onderaannemers aan. In deze functie ben jij de contactpersoon voor (potentiële) opdrachtgevers, adviesbureaus en sportverenigingen, met wie je een duurzame relatie opbouwt en onderhoudt. Het opstellen en beoordelen van projectbegrotingen en -offertes maakt onderdeel uit van je takenpakket.

Uitvoerder

De Uitvoerder Sport werkt nauw samen met en onder direct toezicht van de projectleider. Als Uitvoerder Sport ben je verantwoordelijk voor de tijdige en succesvolle realisatie van onze projecten. De werkzaamheden dienen goed gepland en gecoördineerd te worden, waarbij inzicht in het traject van doorslaggevend belang is. Je werkt nauwkeurig en gestructureerd, zowel zelfstandig als in teamverband en als dagelijks contactpersoon met opdrachtgevers, toezichthouders, onderaannemers en buitendienstmedewerkers ben je vaardig in de omgang met mensen. Je houdt ook onder druk het overzicht, bent besluitvaardig en initiatiefrijk en kunt omgaan met de vrijheid van deze functie. Voor deze functie is MBO werk- en denkniveau met een civiel- of cultuurtechnische achtergrond een pré, bij voorkeur met enkele jaren relevante werkervaring. Vanzelfsprekend beschik je over rijbewijs B en/of BE.*

Gewenste profiel

  • Je bent een aankomend of ervaren uitvoerder/projectleider/werkvoorbereider met een MBO/HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding. Kennis van de RAW-systematiek is een pré.
  • Je werkt gestructureerd en resultaatgericht, zowel zelfstandig als in teamverband. Daarbij beschik
  • je beschikt over een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel om een optimale kwaliteit van projecten en dienstverlening te leveren. Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden zijn belangrijk.

Wat bieden wij

  • Bij een wederzijds prettige samenwerking, ligt een mooie vaste functie in het verschiet.
  • Je bent onderdeel van een jong en dynamisch team met uitdagende projecten met een goede afwisseling tussen binnen- en buiten werkzaamheden.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Klein (10-49)
  • Zeewolde, Nederland