Nu solliciteren

Stage Marketing / social media (customer service) medewerker in Amsterdam!

Functie Marketing medewerker (customer service)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over ons

dit bedrijf is een jong, dynamisch bedrijf dat ernaar streeft het probleem van duizenden internationale studenten en jonge expats te verhelpen. Namelijk het probleem om vanuit het buitenland een geschikte woonruimte te vinden. Wij adverteren gemeubileerde woningdeel appartementen via ons platform zodat studenten deze appartementen vanuit het buitenland kunnen boeken. Bij het opzetten van een marketingcampagne en het verlenen van persoonlijke service die wij studenten aanbieden, kunnen wij jou goed gebruiken! Dus als jij het leuk vindt om op verschillende manieren in contact te komen met onze doelgroep en als je graag ervaring op wilt doen in een jong en groeiend bedrijf is dit de uitgelezen kans voor jou!

De functie Jouw stage bij dit bedrijf bestaat uit de volgende onderdelen. Allereerst ben jij het aanspreekpunt (Customer service) voor onze huidige huurders. Daarnaast ga je samen met het dit bedrijf team aan de slag om online marketingcampagnes op te zetten. Studenten over de hele wereld moeten via zoveel mogelijk kanalen terecht komen bij dit bedrijf. Als de marketingpoorten open staan, zal dit resulteren in een vloedgolf van aanvragen. Tijdens de stage zullen honderden/duizenden internationale studenten van over de hele wereld begeleid moeten worden tijdens het boekingsproces van een appartement. Er moet een selectie gemaakt worden; honderden/duizenden studenten moeten ingecheckt worden in +/- 600 kamers in Amsterdam, Rotterdam, Delft, Leiden en Den Haag. Samen met het ervaren dit bedrijf team ga je deze uitdaging aan. Vind jij het leuk om ons te assisteren bij het optimaal inrichten van onze marketing en customerservice-afdeling en ervaring op te doen bij een jong startend bedrijf dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

Deze werkzaamheden dien je grotendeels zelfstandig uit te voeren, maar eventueel ook in samenwerking met de betreffende verantwoordelijke collega’s.

Gewenste profiel

Kantoor in de rivierenbuurt in Amsterdam (vlak bij de Rai). Volledig verzorgde lunch (in de zomer eten we buiten in de tuin van kantoor). Bijna iedere vrijdag borrel op kantoor.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.