Uitdagende finance meewerkstage!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Finance stagiair
  • Wanneer
    Ingetrokken 17 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 450 per maand
    Bruto
Taakomschrijving

Dit bedrijf is een betrokken en deskundige financiële zorgverlener die individuele hulp biedt aan mensen die (mogelijk of tijdelijk) niet in staat zijn financiën te beheren en/of zorg te organiseren. We richten ons op schuldhulpverlening, budgetbeheer en bewindvoering en ons doel is om financiële problemen zo vroeg mogelijk te signaleren en duurzaam aan te pakken. Met onze jarenlange ervaring en positie als marktleider hebben wij de kennis en kunde om onze cliënten persoonlijke aandacht en maatwerk te bieden. We ondersteunen gemeenten bij hun wettelijke taken ten aanzien van schuldhulpverlening en zorgaanbieders en maatschappelijke organisaties op het gebied van bewindvoering.

Werkzaamheden

Op dit moment zijn we volop in beweging binnen dit bedrijf. Zo zijn we op dit moment een nieuw operationeel systeem aan het implementeren, gaan we alle administraties migreren naar AFAS en gaan we daarnaast onze administratieve processen onder de loep nemen. De opdracht of onderzoek is om uit te zoeken of wij de tools in AFAS goed gebruiken of beter kunnen gebruiken. Voor een meewerkstage kun je denken aan het optimaliseren van de inrichting van de tool Scansys en voor een afstudeer stagiair gaat het daarnaast ook om mee te denken hoe we de AFAS administratie tot een blauwdruk kunnen verwerken.

Als Finance stagiair krijg je de kans om mee te denken over onze inrichting in AFAS. We zijn bezig met het migreren van verschillende boekhoudsystemen naar één pakket en dat zorgt ervoor dat veel processen onder de loep genomen moeten worden. Doen we de juiste dingen en kan het slimmer? Hier ligt een mooie kans voor een stagiair om mee te mogen kijken in de keuken van dit bedrijf en daarnaast ervaring op te doen met een systeem dat voldoet aan het voeren van een moderne boekhouding.

Gewenste profiel

Je volgt een hbo/wo- opleiding in de richting accounting, controlling & reporting, bedrijfseconomie of bedrijfskunde met afstudeerrichting Finance & Control.

  • Je bent een zelfstarter en daarnaast niet bang om vragen te stellen.
  • Je hebt kennis van boekhouden en beschrijven van processen (Visio).
  • Je bent integer, onze klanten staan bij ons voorop vanwege onze dienstverlening
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Culemborg, Nederland