E-mail marketingstage in de reisbranche

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair(e) e-mail marketing
  • Wanneer
    Ingetrokken 22 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Dit bedrijf is het grootste online reisbureau van de Benelux. Vanuit Amsterdam hebben we de afgelopen jaren de Nederlandse en Belgische reismarkt veroverd. Na een mindere periode door Covid-19, draaien we momenteel weer erg goed en zijn we flink aan het opschalen om de komende jaren nationaal en internationaal door te kunnen groeien. Om deze groei en ambities waar te maken, zijn wij op zoek naar een stagiair(e) e-mail marketing per januari/februari 2022.

Ben jij die gedreven, enthousiaste student die graag meer wil leren over e-mail marketing? Dan is dit dé plek voor jou. Tijdens jouw stage ga je de dialoog aan met onze (potentiële) klanten en ontdek je hoe je ze op de juiste manier kan prikkelen om die ene aanbieding te boeken.

Werkzaamheden

Je bent onderdeel van het e-mail team van dit bedrijf. Dit team is verantwoordelijk voor onze digitale communicatie via (voornamelijk) e-mail.

De afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd in een blijvend en sterk e-mail kanaal waarmee we klanten én potentiële klanten proactief benaderen. We hebben een flinke database, er gaan dagelijks veel geautomatiseerde e-mails de deur uit en werken we met responsive templates. Hierdoor zien we de e-mailconversie groeien. Dit monitoren we continu met onze dashboards en analyses.

In samenwerking met de e-mail marketeer ga jij aan de slag met de nieuwsbrieven. Denk hierbij aan het opstellen van een e-mailkalender, foto’s samenstellen en bewerken, opmaken en testen van e-mails en data selecteren. Je werkt daarnaast samen met het content team, die het e-mail team voorziet van tekst(en).

Ook verzamel je nieuwe opt-ins, draai je analyses en maak je rapportages. Vanuit deze werkzaamheden krijg je de mogelijkheid om dit specialisme onder de knie te krijgen. We gaan je het vak leren!

Gewenste profiel

We zijn op zoek naar een hbo/wo student in de richting marketing/communicatie/commercie/multimedia, die…

  • commercieel ingesteld is en affiniteit heeft met online marketing
  • de Nederlandse taal uitstekend beheerst in woord en geschrift
  • zelfstandig, leergierig, proactief, creatief en flexibel is
  • meer kennis wilt opdoen op het gebied van HTML, CSS, queries schrijven, e-mailmarketing tools en Photoshop
  • 4 of 5 dagen per week beschikbaar is voor een periode van min. 5 maanden

Wat bieden wij

We reserveren voor jou een mooie werkplek in ons leuke kantoor in de Suikersilo's in Halfweg waar iedere dag een heerlijke lunch voor je klaarstaat. Een relaxte werkomgeving waar veel gelachen wordt. Uiteraard wanneer corona dit toelaat; anders zal er mogelijk deels vanuit huis gewerkt worden.

Vanzelfsprekend bieden we een marktconforme stagevergoeding en een leerschool op het gebied van online (e-mail) marketing.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Halfweg, Nederland