Nu solliciteren

Front-End Developer stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf in Apeldoorn

Functie Front-End Developer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Deventer
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij oplossingsgericht en kan jij programmeren? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou!

Wij zoeken namelijk een gemotiveerde ontwikkelaar met een voorliefde voor Front-end Development. Naast het gebruik van code is het ook belangrijk dat jij op een creatieve manier kan kijken naar websites. Het is aan jou de taak om oplossingen aan te kunnen kaarten op het gebied van webdesign.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Herken jij jezelf in dit profiel? Zie jij jezelf de werkzaamheden uitvoeren en ben je gedreven en enthousiast om jouw kennis met ons te delen? Solliciteer dan vandaag nog op de functie Front-End Developer. Solliciteren kan door jouw CV en motivatie door te sturen naar vacatures@soleomedia.com. Wie weet nodigen wij jou binnenkort uit voor een gesprek!

Soleo Media BV

Soleo Media is een performance based full service online media bureau gevestigd in Deventer. Met een enthousiast team werken we dagelijks onder andere aan de volgende doelstellingen: het ontwerpen en maken van creatieve campagnes, media inkoop voor klanten gericht op de te behalen KPI’s, data generatie analyse segmentatie en verrijking, bouwen van conversie oplossingen.

Zo werken wij samen met grote namen als de Staatsloterij, Vattenfall, Eneco, Beter Horen, Persgroep, Easywalker, Brand New Day, Testaankoop en Bofrost. Wij ondersteunen bedrijven hoe zij efficiënter gebruik kunnen maken van hun online mediabudget.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022