Nu solliciteren

Stagiair Grafisch / Media vormgever gezocht in Eindhoven!

Functie Grafisch / Media vormgever
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Eindhoven
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Maart/April 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn opzoek naar een stagiair in de richting van grafische vormgever, Die een commerciële- en/of zakelijke richting ambieert die ons team komt versterken. We beschikken over een werkplek met benodigdheden en hebben natuurlijk onze kennis in huis om jou daadwerkelijk te begeleiden en te helpen ontwikkelen.

Wat ga je bij ons doen? Je gaat het marketing team ondersteunen met offline en online marketing materiaal. Denk hierbij aan folders, flyers, logo’s en complete huisstijlen. Natuurlijk zit je bij de brainstorm sessies om websites & webshops vorm te geven. Website aanpassen en optimaliseren.

Ook werk je mee aan het creëren van een ‘’brand boek’’ zodat we de branding van de klant kunnen bewaken in al hun uitingen. Denk aan Social media content voor facebook, Instagram en Google, E-mail marketing, revolution sliders & Banners ontwerpen.

Digital Agency JaxX

Bij Digital Agency JaxX draait het om de gewenste resultaten voor een bedrijf of organisatie. Elke stap wordt met de grootste zorg uitgevoerd, van het analyseren van de beginsituatie tot het meten van de resultaten. Naast inlevingsvermogen bepalen de kwaliteit en efficiëntie van de uitvoering de hoge kwaliteit van onze branding en IT-diensten.

Online gaan is makkelijk, online slagen is pas de echte uitdaging. Met een frisse kijk op branding. Expertise is er geen probleem waar ij geen oplossing voor weten. Wij helpen je met het ontdekken van jouw merk, dit doen we niet zomaar. Maar met echte strategieën en aansluitende marketingmiddelen die de klant helpt groeien.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheid om de wereld van Branding te ontdekken?

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2022