Nu solliciteren

Unieke stage binnen speurhondenopleidingsbedrijf

Functie Professional Bedrijfskunde - International Business
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Geffen
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is gespecialiseerd in de opleiding van verschillende type diensthonden. We werken al ruim 20 jaar voor overheidsinstellingen en multinationals over de gehele wereld. Naast het opleiden van de honden hebben wij ook een zeer ruime ervaring in het opzetten en begeleiden van kwalitatieve K9 units. Hieronder valt onder andere het opleiden en certificeren van (lokale) hondengeleiders, advisering betreft kennelgebouwen, voertuigen en het leveren van alle bijbehorende K9 materialen.

Dit bedrijf is onderdeel van ICTS Europe, een internationaal bedrijf dat beveiligingsoplossingen biedt van luchthavens, maritieme overslaghavens en multinationals. ICTS Europe heeft een tiental operationele K9 units die voornamelijk werkzaam zijn op vluchthavens, cargohallen en overslaghavens op zoek naar narcotica en explosieven.

De teams (hond + geleider) die werkzaam zijn in een K9 unit moeten jaarlijks gecertificeerd worden om de kwaliteit te waarborgen. De certificering wordt gehouden in het land waar de K9 teams werkzaam zijn en de regels voor certificering zijn per land verschillend.

Om de K9 teams van ICTS klaar te stomen voor certificering krijgen de teams een jaarlijkse training bij dit bedrijf. De opdracht die we hebben voor een stagiaire bestaat uit het opzetten en implementeren van een opleidingsplan voor de K9 units van ICTS. Je start je onderzoek met achterhalen waar de precieze behoeftes liggen mbt trainingen, je brengt de certificeringseisen per land in kaart, binnen het CRM systeem maak je een module waarin de opleidingsbehoeften en opleidingsmogelijkheden samenkomen. Met als resultaat een flexibele, duidelijke planning, data verzameling in CRM m.b.t. units en teams, resultaatmetingen van trainingen/certificering en een duidelijk proces neerzetten met een eenvoudige workflow voor trainers en trainees.

Ben je zelfstandig werkend en denkend? Heeft de Engelse taal weinig geheimen voor je? Denk je out of de box? Kun je overweg met CRM programma’s? Kun je ingewikkelde zaken vereenvoudigen? En kun je omgaan met de Brabantse gezelligheid?

Pak dan nu je kans en solliciteer!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Kun jij je vinden in bovenstaande punten, neem dan contact met ons op!

Four Winds K9

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022