Nu solliciteren

Marketing & Campagne Manager (meewerkstage)

Functie Marketing & Campagne Manager
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juni/Juli 2022
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300 - 550
Salaris opmerking Op basis van ervaring en beschikbaarheid.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over dit bedrijf – The Online Review Generator

Het is onze ambitie om merken te helpen online te groeien. Online productreviews zijn daarbij cruciaal. Middels review campagnes helpen wij merken met het genereren van authentieke, eerlijke reviews op de webshops waar hun producten worden verkocht. Consumenten in onze review community - genaamd freeviews - testen en reviewen de producten van onze klanten, waardoor we in korte tijd hoogwaardige reviews kunnen genereren.

We bieden een unieke service en groeien hard. We zijn ondernemend, leren en ontdekken iedere dag, geen moment is hetzelfde. En ook de komende tijd gaan we weer gave stappen maken, en dat is waar jij bij komt kijken!

Werkzaamheden

De meewerkstage:

We zoeken een ambitieuze, hands-on stagiair die vanaf dag 1 verantwoordelijkheid neemt voor de uitvoering van review campagnes voor allerlei gave merken, onze review community (…) nog bekender gaat maken en onze processen verder gaat optimaliseren. Je gaat van alles leren op het gebied van campagne & project management, e-mail marketing, social media advertising, en nog veel meer. En dat alles in een start / scale-up omgeving.

Wat ga je doen?

In deze stage word je verantwoordelijk voor de uitvoering van de review campagnes, van begin tot eind. Dit betekent dat je je zult bezighouden met de promotie van producten binnen onze review community (via diverse online kanalen), het onderhouden van contact met testers en het monitoren van de voortgang en performance van de campagne. Naast je online marketing skills, komen je projectmanagement en analytische vaardigheden dan ook goed van pas. Je neemt de lead in het opzetten van een (online) marketing plan om freeviews nog bekender te maken, en de uitvoering daarvan (met name op social media). We werken continue aan het optimaliseren van onze processen, waar we jouw hulp ook goed bij kunnen gebruiken.

Je gaat een leerzame periode tegemoet, waarbij je hands-on ervaring op zult doen met e-mail marketing, social media advertising, community management, website beheer & optimalisaties, en meer.

Gewenste profiel

Wie ben jij?

Wat is mooi meegenomen?

Wat bieden wij

Als dit jou als muziek in de oren klinkt, aarzel niet om contact op te nemen! We maken graag kennis met jou!

ROEKOO

We support brands growing their online business by generating authentic product reviews from real consumers

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022