Marketing & Campagne Manager (Marketing | Project Management | Communicatie - Meewerkstage - Hybride: thuis werken & op kantoor)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketing & Campagne Manager
  • Wanneer
    Ingetrokken 9 - 24 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 300 - € 550 per maand
    Op basis van ervaring en beschikbaarheid.
Taakomschrijving

Over dit bedrijf – The Online Review Generator

Het is onze ambitie om merken te helpen online te groeien. User-generated-content (o.a. product reviews) zijn daarbij cruciaal. Middels online reviewcampagnes helpen wij merken met het genereren van authentieke, eerlijke reviews op de webshops waar hun producten worden verkocht. Consumenten in onze review community - genaamd freeviews - testen en reviewen de producten van onze klanten, waardoor we in korte tijd hoogwaardige reviews kunnen genereren.

We bieden een unieke service en groeien hard. We zijn ondernemend, leren en ontdekken iedere dag, geen moment is hetzelfde. En ook de komende tijd gaan we weer gave stappen maken, en dat is waar jij bij komt kijken!

Werkzaamheden

De meewerkstage:

We zoeken een ambitieuze, hands-on stagiair die vanaf dag 1 verantwoordelijkheid neemt voor de uitvoering van review campagnes, voor merken zoals Dior, Hasbro, Colgate, Durex en vele anderen. Je bent direct betrokken bij het uitdenken, voorbereiden, uitvoeren en monitoren van de campagnes en werkt samen met het marketing operations team om maximale resultaten te realiseren voor onze klanten. Je gaat van alles leren op het gebied van het uitvoeren van marketing & review campagnes, project management, e-commerce, digital marketing en communicatie.

Wat ga je doen?

Je vervult in het kader van deze stage de rol van Marketing & Campagne Manager. In deze rol leer en vervul je diverse werkzaamheden m.b.t. het uitvoeren van review campagnes, waaronder opzetten van product & campagne content, promotie van producten binnen de review community (via diverse online kanalen), doelgroep definitie & selectie, onderhouden van contact met testers, uitvoeren van analyses, bewaken van overzicht (project management), monitoren & analyseren van de voortgang en performance van campagnes, en nog veel meer. Daarnaast vervul je diverse marketingactiviteiten, zoals het opzetten van social media campagnes, en denk je continue mee over het optimaliseren van onze marketing en communicatie uitingen en de operationele campagne processen. Alle taken en verantwoordelijkheden worden uitgevoerd onder aansturing van een WO-geschoolde medewerker. Je gaat een leerzame periode tegemoet, waarbij je hands-on ervaring op zult doen en een uniek kijkje in de keuken krijgt van een snelgroeiende organisatie in online review marketing.

Gewenste profiel

Leergierig, enthousiast, hands-on (een doener);

Een georganiseerd persoon, communicatief vaardig (in woord en geschrift) en je kunt nauwkeurig & secuur werken;

Klantgericht – de tester waar jij de communicatie mee onderhoudt staat bij jou altijd centraal

Zelf-startend en zelfstandig, we hanteren een hybride way of working (veel remote / digitaal waarbij de nieuwste tooling gebruiken om digitaal samen te werken, maar we werken ook regelmatig met elkaar op lokatie)

HBO of WO opleiding (2de – 4de jaar, of net afgestudeerd), bijv. (maar niet noodzakelijk) in de richting van bedrijfskunde, (commerciële) economie, communicatie, ondernemerschap & retailmanagement, marketing, etc.

Nederlands sprekend

Wat bieden wij

Een toffe stage bij een uniek bedrijf op een super innovatief gebied, waarbij je direct volwaardig onderdeel bent van het team en verantwoordelijkheid krijgt voor de uitvoering van campagnes voor onze klanten (A-merken in diverse categorieën)

Een omgeving waarin je op allerlei gebieden je skills gaat ontwikkelen: communicatie, project management, marketing, social media, ondernemerschap, en nog veel meer

Uitstekende begeleiding tijdens de stage (door WO medewerkers). In de eerste weken een uitgebreid on-boarding programma, frequente bila's om jouw ontwikkeling te bespreken, en support bij jouw stageopdracht.

Een jong en enthousiast team. We gaan er samen voor, en jij bent daar echt onderdeel van.

Hybride werken: we werken deels vanuit huis wat flexibiliteit biedt, en tevens deels op kantoor.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Marketing, reclame & communicatie
  • Klein (10-49)
  • Amsterdam, Nederland