Nu solliciteren

Operationeel planner

Functie Planner
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil je alles leren over opschalen met een snelgroeiende AI-softwarestartup? Wil je aan boord van ons schip springen en deel uitmaken van een snelle, dynamische SaaS start-up? En ben je klaar om ons te vergezellen op onze missie om alle audio toegankelijk te maken? Lees dan verder!

Dit bedrijf biedt klanten handmatig gecontroleerde en verbeterde transcripties, ondertitels en vertalingen, die worden verbeterd door onze wereldwijde gemeenschap van freelancers. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de freelancers. Je werkt op ons platform om de opdrachten aan de freelancers toe te wijzen en ervoor te zorgen dat alles op tijd en met de juiste kwaliteit aan de klanten wordt geleverd. Je helpt ook de freelancers community te groeien en hun engagement te verhogen!

Daarnaast, als groeiend bedrijf, dagen we je uit om ons te helpen! Hoe kunnen we beter georganiseerd zijn? Welke processen kunnen beter gedocumenteerd worden? Wat is de feedback van de freelancers en hoe gaan we daar mee om?

Wij hebben plek voor een afstudeer stagiair binnen onze operationele afdeling. Bij deze rol kun je voor zowel de afsluiting van je studie als de start van je carrière terecht. We bieden de mogelijkheid werkervaring op te doen, onderzoek te doen en de kans om daarna een baan te vinden bij ons.

Wij zijn dit bedrijf, een dynamische startup met als doel om audio toegankelijk te maken door deze om te zetten in tekst. Met de beste spraakherkenningsalgoritmen op de markt besparen we onze klanten honderdduizenden uren handmatige arbeid en stellen we duizenden mensen met auditieve beperkingen (doven en slechthorenden) in staat om video en audio gemakkelijker te begrijpen.

We zijn bezig een zeer traditionele markt te verstoren (transcriptie en ondertiteling). Nu we product-market fit hebben bereikt, schalen we snel op. Onze zelfontwikkelde AI-spraak-naar-tekst-engine behaalt de beste resultaten op de markt, zoals bewezen door onafhankelijke tests in de media. Ons product wordt wereldwijd door meer dan een miljoen gebruikers gebruikt.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij zoeken iemand met veel ambitie die veel wilt leren om ons team te versterken!

AmberScript

Wij zijn AmberScript, een jonge startup uit Amsterdam. We bouwen online software die automatisch spraak omzet naar tekst met behulp van AI / Machine Learning. Een online tekstverwerker brengt het naar 100%. We helpen gebruikers die dit tot nu toe handmatig moesten doen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022