Nu solliciteren

STAGE Online Marketing bij dit bedrijf

Functie Online marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Almelo
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Maart/April 2022
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 100 - 130
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een gedreven student, ambitieus, leergierig, creatief en ondernemend? Ben jij op zoek naar een uitdagende stage of afstudeerplek bij een groeiend e-commerce bedrijf? Krijg jij een kick van online marketing? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben jij enthousiast geworden om medio januari 2022 als online marketing stagiaire aan de slag te gaan bij FreshPaper en sluiten jouw competenties- en vaardigheden aan op het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct!

Stuur jouw CV en motivatie naar info@freshpaper.nl of solliciteer via Stageplaza. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Tufan Ugurel op 0546 – 23 20 65.

FreshPaper

FRESHPAPER. is een e-commerce bedrijf met 7 webshops in 4 verschillende landen, waaronder Nederland & België. Wij ontwerpen familiedrukwerk: geboortekaarten, trouwkaarten, rouwkaarten en uitnodigingen. Alles doen we inhouse: van ontwerp tot het drukken en verzenden van de kaartjes. Daarnaast ontwerpen en drukken wij ook kleding voor particulieren en bedrijven.

Wij zijn een snel groeiend bedrijf en daarom vinden we het belangrijk dat iedereen met een creatieve en ondernemende mindset zich welkom voelt om bij ons te solliciteren.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2022