Nu solliciteren

Marketing Event Stagiair dit bedrijf Deventer

Functie Marketing Event Stagiair dit bedrijf Deventer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Deventer
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking bruto per maand o.b.v. een fulltime (40 uur per week) stage
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij ook de transitie naar duurzame zonne-energie voor toekomstige generaties mogelijk maken? Wil je stagelopen bij een innovatief en internationaal groeiend bedrijf? Ben je leergierig, ambitieus en op zoek naar een meeloopstage vanaf september? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Als Marketing Event Stagiair leer je mee te werken op een goed draaiende en commerciële Marketingafdeling.

Het betreft een meeloopstage vanaf september 2022 voor 32-40 uur per week met als standplaats Deventer.

De opdracht van de Marketing Event Stagiair zal specifiek gaan over marketing events. Dat betekent dat je de afdeling ondersteunt bij het voorbereiden van beurzen, trainingen, webinars en andere commerciële events. Je bedenkt bijvoorbeeld interessante en creatieve manieren om onze klanten aan te spreken, je schrijft draaiboeken voor beurzen en coördineert dat alles klaar staat voor de online- en offline producttrainingen. Kortom: je werkt lekker mee op de afdeling! Je collega’s zullen je tijdens het werk de kneepjes van het vak leren.

Werkzaamheden

•         Diverse evenementen voorbereiden;

•         Draaiboeken schrijven voor beurzen en lanceringsevenementen;

•         Product trainingen coördineren in het dit bedrijf Innovation Center;

•         Evaluatie en follow-up na online- en offline producttrainingen coördineren;

•         Creatieve manieren bedenken om onze klant te bereiken.

Als Marketing Event Stagiair loop je stage op de afdeling Marketing. Deze afdeling bestaat uit een team van circa 8 medewerkers. Je wordt begeleid door de Marketing Project Manager.

Gewenste profiel

•          Je bent een 2e- of 3e-jaars HBO student richting Marketing/Eventmanagement/Hogere hotelschool/Toerisme/Commerciële Economie;

•         Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;

•          Je bent beschikbaar vanaf september 2022.

Dit ben jij

•        Je bent vlot en ondernemend;

•        Je wilt graag de kneepjes van het vak leren en je staat de popelen om mee te werken;

•        Je vindt beurzen en events interessant;

•        Je bent een echte aanpakker en brengt humor met je mee;

•        Je neemt je stage serieus.

Wat bieden wij

Een uitdagende stageplek voor 32-40 uur per week met als standplaats Deventer. Je komt in een dynamische en betrokken omgeving waar samenwerking en resultaat centraal staan.

Als stagiair(e) maak je kennis met de werkwijze van dit bedrijf, word je intensief begeleid en heb je de mogelijkheid om brede ervaring op te doen. Je krijgt je eigen taken en verantwoordelijkheden om goed te kunnen ervaren hoe het is om bij dit bedrijf te werken.

Wij bieden een stagevergoeding van € 400,00 bruto per maand op basis van 40 uur per week. Binnen dit bedrijf kennen we het hybride werken, je werkt deels vanuit huis en deels op kantoor in Deventer.\

Over ons

ESDEC is een wereldwijd, toonaangevende leverancier van montagesystemen voor zonne-energie. Gedreven door ons doel om de transitie naar duurzame zonne-energie voor toekomstige generaties mogelijk te maken, bieden wij onze klanten de meest innovatieve en uitgebreide producten en diensten. Sinds 2004 leveren wij montagesystemen voor zonne-energie voor alle soorten daken aan installateurs, distributeurs en EPC-bedrijven. Daarnaast leveren we ook technische ondersteuning en adviesdiensten.  

Overige facts & figures:

·        ESDEC is een internationaal opererend bedrijf in Deventer en exporteert haar producten naar meer dan 20 landen in de EU, USA en Azië;

·        Sinds 2018 maakt ESDEC onderdeel uit van de ESDEC Solar Group in portefeuille van Rivean Capital;

·        Bij de ESDEC Solar Group werken circa 400 gepassioneerde medewerkers wereldwijd, waarvan circa 120 in Deventer;

·        ESDEC is een dynamisch bedrijf gericht op groei en biedt vele mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke groei;

·        ESDEC is een moderne organisatie met een informele cultuur en enthousiaste collega’s.

 

Interesse? 

Ben jij enthousiast geworden over deze functie binnen ons prachtige bedrijf? Stuur je CV en motivatiebrief naar hrm\@esdec.com.

Esdec BV

Sinds 2004 ontwikkelt en levert Esdec montagesystemen voor zonnepanelen op platte en schuine daken. Met meer dan 15 jaar ervaring en meer dan 6 miljoen zonnepanelen op onze systemen gemonteerd, zijn wij wereldwijd een leidende speler.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 1-9-2022