Nu solliciteren

Ondernemende marketing stage in een jong team in Amsterdam!

Functie Digital marketing, sales and communication
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per November 2021
Stageduur 2 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Iedereen krijgt bij ons een stagevergoeding, afhankelijk van leeftijd, opleidingsniveau en werkervaring. Daarnaast hebben wij nog mogelijkheden op prestatiebonus.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Voor de snel groeiende organisatie dit bedrijf en Freelancer.be zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste stagiaire die allround  digital marketing & communicatatie skills wil leren! Bij ons kom je in een ambitieuze en dynamische omgeving terecht waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Je werk tussen en met ondernemers die allemaal een enorme drive hebben.

🚀 Wie zijn wij?!

dit bedrijf is het grootste freelance platform in Nederland. Met onze grote database van meer dan 100.000 freelancers weten wij altijd de juiste match te vinden voor de opdrachtgever en de freelancer. Wij zijn ambitieus en willen flink door groeien. Inmiddels zijn wij al goed op weg.  In 2020 hebben wij de FD Gazelle gewonnen als een van de snelgroeiende bedrijven van NL. Op dit moment groeien wij met 1.500 freelancers per maand en ongeveer 500 opdrachtgevers per maand die zich aanmelden op ons platform. Wij gaan vanaf September intrekken in onze nieuwe kantoor op de Herengracht in Amsterdam en zullen ook ons team flink gaan uitbreiden. Het zou leuk zijn als jij hier onderdeel van wordt.

Werkzaamheden

💼 Werkzaamheden

Gewenste profiel

🤩 Jouw profiel

Wat bieden wij

❤️ Wat krijg je ervoor terug

Heb jij na het lezen van deze vacature heel veel zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur vóór 31 aug je CV en motivatie naar koen@dit bedrijf.

communicatie, crm, strategy, sales, recruitment

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-11-2021